Nieuw: de serie De Tweede Wereldoorlog
 

Hoe kon de Tweede Wereldoorlog ontstaan? Hoe was het om in die tijd te leven? En hoe werd het uiteindelijk weer vrede? Met de 6-delige Uitgelicht!-serie De Tweede Wereldoorlog, speciaal ontwikkeld voor het thema 75 jaar vrijheid, leren je leerlingen alles over WOII.

Lees meer
Schoolsupport in het land
20-05-2019 - 24-11-2019  Schoolsupport Masterclasses - Najaar 2019
lees meer Lees Meer

Nieuw: Rekensprint Getalbegrip t/m 20

Rekensprint Getalbegrip t/m 20
is een interactief remediërend oefenprogramma voor het verstevigen van het getalbegrip in het domein 10 t/m 20, vooral bedoeld voor die kinderen die in groep 2 en 3 hierop achterblijven.
Lees meer
Nieuw: NT2, praat mee!
 

NT2, praat mee! is ontwikkeld om kinderen een start te laten maken in de Nederlandse taal. Uniek aan deze serie is de Voorlezer; een ‘sprekende’ pen die de woorden hardop voorleest. Hierdoor bieden de materialen vooral ook uitkomst voor kinderen die nog niet kunnen lezen: de woordenschat wordt auditief aangeboden.

Lees meer
De 12 provincies van Nederland
 

Ontdek de twaalf provincies van Nederland met de nieuwe reeks Uitgelicht!. In deze 12-delige speciale uitgave van het Documentatiecentrum wordt elke provincie uitgebreid besproken. De boeken zijn geschikt voor projecten, spreekbeurten en werkstukken, maar nodigen ook uit om gewoon lekker te lezen. 

Lees meer
Nieuw: Rekensprint Triangels
 

Automatiseren is de basis voor de rekenontwikkeling van elk kind. Rekensprint helpt daarbij, en heeft in de vorm van Rekensprint Triangels een leuk en effectief spel ontwikkeld, waarmee kinderen op een laagdrempelige manier (deel)tafels, plus- en minsommen en splitsingen t/m 10 kunnen oefenen. Het spel verschijnt in februari 2019.

Lees meer
Logico helpt, elke dag weer!
 

Pico Piccolo heet vanaf nu Logico en heeft Schoolsupport als ‘logische’ partner! In plaats van die ‘dikke’ dozen zijn het nu ‘slanke’ Primo en Piccolo sets waarmee je leerlingen oefenen met zelfcontrole. De thema’s variëren van logisch denken tot woordenschat. Ook verkrijgbaar in handige themasets.

Lees meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan