ANTI-VIRUS
informatie:
simpele regels
vanaf 7 jaar
60 uitdagingen
meerdere moeilijkheidsgraden
 
Laat je immuunsysteem werken en verwijder het virus voordat het zich kan vermenigvuldigen. Anti-Virus is een schuifpuzzel. De puzzelstukken kunnen diagonaal en groepsgewijs verschoven worden. Anti-Virus is een logische puzzel. Leerlingen oefenen zo logisch denken, strategisch plannen en visuele en ruimtelijk inzicht.

Hoe werken leerlingen met Anti-Virus
Leerlingen kiezen een opdracht en leggen de puzzelstukken op het spelbord zoals is aangegeven. Je verschuift de puzzelstukken, zodat je het virus (het rode puzzelstuk) naar de opening in het spelbord kan schuiven. Als het je lukt het rode stukje uit het spelbord te schuiven heb je de juiste oplossing gevonden.

Voor wie is Anti-Virus geschikt?
Leerlingen vanaf 7 jaar kunnen aan de slag met de opdrachten van Anti-Virus. Het spel is geschikt voor de midden- en bovenbouw van het primair onderwijs.

Waaruit bestaat Anti-Virus?
- spelbord
- 11 kleurige puzzelstukken
- spelregels
- 60 opdrachten en oplossingen verdeeld over 5 verschillende niveaus


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DSP265414301514060Anti-Virus€ 22,99

Kerndoelenverantwoording:

0 Leergebiedoverstijgend: Deze uitgave is gericht op het ontwikkelen van algemene vaardigheden. Bij deze uitgave kan het zijn dat er geen specifiek leergebied wordt aangegeven. Deze uitgave is bijvoorbeeld gericht op het zelfbeeld, zintuiglijke en motorische mogelijkheden, omgaan met beperkingen, omgaan met hulpmiddelen of nieuwe media.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Denkspellenpakket voor (hoog)begaafde leerlingenDenkspellenpakket voor (hoog)begaafde leerlingen

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan