AT SCHOOL
informatie:
64 blz.
kopieerboek
zw/w
incl. kopieerlicentie schoollocatie
idee: Christine Fink
incl. handleiding, antwoorden, luistercd
25% korting op extra exemplaren.
bijlagen:
Inhoudsopgave
Voorbeeldbladzijden
Voorwoord
 
Engels leren met At school!
In dit hoekenboek met kopieerbare werkbladen leiden Marc, Anna en haar vriendin Jenny kinderen door het thema 'At school'. Daarbij leren de leerlingen fundamentele woorden en zinsconstructies met betrekking tot onderwerpen als les, schoolvakken en de dagen van de week.

De werkwoordstijd o.t.t. -de tegenwoordige tijd of de present simple- wordt geïntroduceerd en in verschillende soorten opgaven geoefend. Het werken met internet, een gedicht en een kaartspel voor het herhalen en oefenen van de belangrijkste zinsvoorbeelden completeren het aanbod in dit hoekenboek.

Waaruit bestaat At school?
Op de luister-cd staan alle dialogen en alle gebruikte woorden in een context. De kinderen worden aangemoedigd om behalve te luisteren ook 'mee te praten'.
In het boek zitten naast een tracklist, ook een teacher's pass om bij te houden welke leerlingen welke taken hebben gedaan en een work pass voor de leerling.

At school is precies wat u nodig hebt als u:

  • kinderen graag zelfstandig wilt laten werken aan Engelse taken;
  • Engels pas in groep 7 en 8 op het rooster heeft staan maar een begaafde leerling uit groep 4 of 5 de gelegenheid wilt geven (omdat deze kinderen zelf dolgraag een vreemde taal willen leren) zelfstandig aan het werk te gaan met Engels lezen, schrijven, luisteren en spreken;
  • in het Praktijkonderwijs of (voortgezet) speciaal onderwijs lesgeeft en gevarieerd en op de leerling gericht lesmateriaal zoekt;
  • zich afvraagt hoe het Engels taalonderwijs eens op een andere manier kan worden aangepakt. 

 


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
ATS019789076233611At school, met luister CD€ 27,50
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan