CAMELOT JR
informatie:
smartgame
4 niveaus
 
Bouw een weg, zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. In deze puzzel wordt logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek gecombineerd.

Hoe werken leerlingen met Camelot Jr?
De leerling kiest een uitdaging uit het boekje. De rode en oranje torens worden geplaatst volgens het voorbeeld. Als de prins en de prinses ook op hun plek staan kunnen leerlingen de uitdaging aan: hoe komt de ridder bij de prinses? Gebruik de overige blokken om een pad te maken.

Voor wie is Camelot Jr geschikt?
Camelot Jr. is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 en kan goed ingezet worden in de onder- en middenbouw voor kinderen die van puzzelen houden. Door de verschillende niveaus van de opdrachten is het spel geschikt voor al uw leerlingen: de leerlingen die extra moeten oefenen en ook voor de leerlingen die juist meer uitdaging kunnen gebruiken.

Waaruit bestaat Camelot Jr?
- spelregels
- boekje met 48 opdrachten en oplossingen
- houten spelbasis
- 4 torens, 3 trappen, 1 brug en 2 figuren

 


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DSP205414301518716Camelot Jr€ 29,99

Kerndoelenverantwoording:

0 Leergebiedoverstijgend: Deze uitgave is gericht op het ontwikkelen van algemene vaardigheden. Bij deze uitgave kan het zijn dat er geen specifiek leergebied wordt aangegeven. Deze uitgave is bijvoorbeeld gericht op het zelfbeeld, zintuiglijke en motorische mogelijkheden, omgaan met beperkingen, omgaan met hulpmiddelen of nieuwe media.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Denkspellenpakket voor (hoog)begaafde leerlingenDenkspellenpakket voor (hoog)begaafde leerlingen

lees meer Lees Meer
Anti-VirusAnti-Virus

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan