HEEN-EN-WEERBOEKJES
informatie:
67-160 blz.
in kleur of zwart-wit
 

Communicatie met ouders

Heen-en-weer boekjes zijn een ideaal communicatiemiddel tussen kinderdagverblijf, school of hulpverlening en thuis. Er is ruimte voor berichten, het bijhouden van voortgang, opmerkingen, mededelingen en ervaringen voor een vlot contact met de ouders van een kind.

Voor wie zijn de Heen-en-weerboekjes bedoeld?

Er zijn Heen-en-weerboekjes voor kinderopvang, speciaal onderwijs en hulpverleningsinstellingen.

Waaruit bestaan de Heen-en-weerboekjes?

Ding Dong
Dit boekje is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang of de peuterspeelzaal. Dankzij de doordachte aanpak van dit heen-en-weerschriftje worden boodschappen op een prettige en snelle manier doorgegeven. Pictogrammen beperken het schrijven van mededelingen en vragen.

Ding Dong Super
Deze uitgebreide versie van Ding Dong Super bevat dubbel zoveel pagina's. Het kind heeft dus slechts één schriftje nodig om de volledige periode van de kinderopvang te overbruggen.

Tip Tap
Een praktisch communicatiemiddel voor ouders/ verzorgers en begeleiders op een kinderdagverblijf. In het boekje kunnen boodschappen over eten, slapen, stoelgang en eventuele medicatie vlot genoteerd en gelezen worden.

Dagzapper
Speciaal voor kinderen in het speciaal onderwijs ontwikkeld om hen te helpen bij het leren en natuurlijk om contact te houden tussen school en thuis.

Heen en Weer
Dit contactschriftje richt zich vooral op revalidatiecentra en privé-logopedisten of andere hulpverleners. Per dag wordt voor elke discipline (logo, ergo, kiné, psycho...) kort genoteerd welke activiteiten het kind heeft gedaan. De leerkracht en de ouders krijgen ook de kans om opmerkingen of mededelingen te noteren.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DIN01Ding Dong (set 5 st.)€ 17,50
DIN919789059322387Ding Dong, 1 ex.€ 3,50
Recensies
Plaats een recensie
Klik hier en geef uw mening >>

Schrijf een korte recensie die ook door anderen gelezen kan worden. Elke recensie wordt beloond met een kortingstegoed van 1,50 euro. U ontvangt een kortingscode via de mail die u bij een volgende bestelling kunt gebruiken.
LET OP: U moet ingelogd zijn om in aanmerking te komen voor de recensie-korting !


 

Anderen bekeken ook:
Ding Dong SuperDing Dong Super

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan