VARIMAGES
informatie:
bijlagen:
Varimages Familieverhalen impressie
Varimages Fantasieverhalen impressie
Varimages Kermisverhalen impressie
Varimages Schoolverhalen impressie
Varimages Weerverhalen impressie
 
Waaruit bestaat Varimages?
Varimages bestaat uit verhalendozen die de mogelijkheid geven om met verhaalkaarten en losse wisseldelen samen de details van een verhaal uit te spelen. Het verloop kan in elk verhaal worden gevarieerd. De Varimages geven het kind de mogelijkheid om een actieve rol te spelen bij het uitwerken van beeldverhalen. Kinderen vinden het interactieve spel leuk, omdat zij bij iedere stap de mogelijkheid hebben om details van het verhaal door middel van uitwisselbare elementen zelf te bepalen. Een aanrader voor kinderen die moeite hebben met spreken, ordenen of chronologisch vertellen. Er zijn diverse verhalen beschikbaar.Circus- en kermisverhalen
Bonte affiches nodigen uit voor verschillenden attracties. De kinderen bepalen zelf of het gezin dat de reclameplakkaten bekijkt, kiest voor de kermis of voor het circus.
16 kaarten, 12,5 x 12,5 cm, met 1 tot 4 uitsparingen om de wisseldelen in te zetten. 74 wisseldelen met afzonderlijke beeldelementen, instructie met aanwijzingen voor de spraakbevordering.

Fantasieverhalen
Een dinosaurus die ontevreden is met zichzelf zoekt hulp bij een tovenaar. Speelgoed dat 's nachts begint te leven. Een bezoek van een andere planeet en meer fantastische verhalen.
4 verhalen met elk 3 -5 afbeeldingen 12,5 x 12,5 cm, totaal 16 afbeeldingen. Met 84 wisseldelen en gebruiksaanwijzing.

Variabele dierenverhalen
Beeldkaarten met verwisselbare elementen, die uitdagen om te communiceren en te argumenteren en de verhalen steeds weer een nieuwe draai geven.
Geschikt voor peuter- en kleuteronderwijs en logopedie.
4 verhalen met elk 4 kaarten * 12,5 x 12,5 cm * met 71 uitwisselbare elementen * handleiding

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
SCH12214Circus- en kermisverhalen
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 29,90
€ 22,43
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
VerhalendozenVerhalendozen

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan