13 MEESTERLIJKE SCHOOLSKETCHES
informatie:
24 blz.
zwart/wit
kopieerbladen
geÔllustreerd
bijlagen:
Inhoudsopgave
Voorbeeldpagina's
Voorwoord
 
Waarom 13 Meesterlijke Schoolsketches?
Kinderen zelfvertrouwen geven door hen te laten meespelen in sketches. Sketches voor in de klas, voor andere klassen, voor weeksluitingen of voor ouderavonden. Ontwikkel de creatieve vaardigheden van uw leerlingen ook op deze inspirerende manier.

Waaruit bestaat13 Meesterlijke Schoolsketches?
Dit kopieerboek bevat 13 grappige sketches en biedt uitkomst: hier kunnen kinderen vast en zeker al hun creativiteit en gevoel voor drama in kwijt. En het is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk om samen te doen.

Het uitbeelden van deze sketches bevordert de sociale vaardigheden van de kinderen. Ze leren zich te uiten, samen te werken, een rol te spelen, na te denken over de opvoering, emoties te tonen, zich te verbeteren door oefening, zelfbewust op te treden, te improviseren, etc.

Wat is een goede sketch?
Een goede sketch is kort, puntig, bevat goede dialogen en geeft de spelers de ruimte om zich in te leven. De sketches in dit boek voldoen aan al deze eisen. Per sketch worden naast de titel, rolspelers en de rolteksten ook suggesties voor het decor gegeven. En ook dat is een creatieve uitdaging.

Voor welke leerlingen is 13 Meesterlijke Schoolsketches geschikt?
13 Meesterlijke Schoolsketches is geschikt voor leerlingen vanaf groep 5. 

Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
SKT01978908664002713 Meesterlijke Schoolsketches (kopieerboek)€ 12,50
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
20 Seconden Sketches20 Seconden Sketches

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan