20 SECONDEN SKETCHES
informatie:
28 blz.
zwart/wit
kopieerbladen
geÔllustreerd
bijlagen:
Inhoudsopgave
Voorbeeldpagina's
Voorwoord
 
Waarom 20 Seconden Sketches?
Iedere leerkracht herkent het wel: u wilt eens iets speciaals doen met de kinderen, maar wat? Dit boekje met 20 grappige hele korte sketches biedt uitkomst: hier kunnen kinderen al op jonge leeftijd vast en zeker hun creativiteit en gevoel voor drama in kwijt.

Het is bovendien niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het uitbeelden van deze sketches bevordert de sociale vaardigheden van de kinderen. Ze leren zich te uiten, samen te werken, een rol te spelen, na te denken over de opvoering, emoties te tonen, zich te verbeteren door oefening, zelfbewust op te treden, te improviseren, etc.

Een korte sketch is ook geschikt als terugkerend tussendoortje: een welkome afwisseling. Voor gebruik in de les, tijdens een weeksluiting of op een schoolavond. Een goede sketch geeft de spelers de ruimte om zich in te leveren.

Waaruit bestaat 20 Seconden Sketches?
In dit kopieerboek vind u 20 'Twintig Seconden Sketches', 2 blanco sketches, waarmee kinderen een eigen sketch kunnen maken en 2 blanco sketches, waarvan de titel al is gegeven.

Per sketch worden naast de titel, rolspelers en de rolteksten ook suggesties voor het decor gegeven. Een nuttig boek waar u zo mee aan de slag kunt. 

Voor welke leerlingen is 20 Seconden Sketches geschikt?
20 Seconden Sketches is geschikt voor leerlingen vanaf groep 5. 

Ook verkrijgbaar als Printboek Online
Deze uitgave is ook digitaal verkrijgbaar als Printboek Online. De voordelen van een Printboek Online zijn groot:

  • Kopiëren hoeft niet meer, u print voortaan de werkbladen van uw keuze.
  • Kopieerboek kwijt? Geen probleem: elk printboek online staat altijd 24/7 op mijn.schoolsupport.nl (een link hier naartoe kunt u makkelijk toevoegen aan uw eigen elektronische leeromgeving of bookmarks).
  • Toegankelijk op school én thuis.
  • Elk teamlid heeft toegang zonder inlog en wij beheren en bewaren de werkbladen online voor de school.
  • Uw printboek online is na aankoop altijd actueel, direct bruikbaar en raakt nooit kwijt!


Hoe kan ik een Printboek Online direct gebruiken?
Printboeken Online (digitale versies van boeken) zijn direct online beschikbaar via mijn.schoolsupport.nl (verzamelplaats voor digitale leermiddelen). Na bestelling van een Printboek Online (of een andere online uitgave)heeft u direct toegang tot de uitgave met uw Schoolsupport inloggegevens. De online uitgave kunt u meteen gebruiken op uw computer en digibord. En natuurlijk kunt u het hele boek of bepaalde bladzijden printen. Het Printboek Online is alleen bestemd voor gebruik op uw locatie (en bij u thuis). Licenties voor Printboek Online gelden 5 jaar.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
SKT02978908664001020 Seconden Sketches (kopieerboek)€ 12,50
SKT02C20 Seconden Sketches kopieerboek + Printboek Online-5jr-brin€ 17,50
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
13 Meesterlijke Schoolsketches13 Meesterlijke Schoolsketches

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan