BIBBERBOEKEN LEESSERIE
informatie:
14,3 x 21,5 cm
108 tot 176 pagina's
voor kinderen van 8 t/m 10 jaar
 
Lezen en griezelen met het nieuwe Bibberboek; een serie van vijf boeken met griezelverhalen. Monsters, skeletten en vampieren komen voorbij.

diverse auteurs * 176 pagina's * 7 verhalen * AVI 8, nieuwe AVI M6-E6
Het grote Bibberboek
Heb je het lef om te achterhalen waarom er schimmen in het Gravestein ronddwalen, zelfs als daardoor de deur naar de martelkamer open gaat? Ben je dapper genoeg om de formule uit te spreken die de mythische golem tot leven wekt? Durf je samen met Dorien op zoek naar de mysterieuze Ilonka, ook na de dromen over de verschrikkelijke dingen die jullie te wachten staan? Ben je zo stoutmoedig dat je een verhaal zou lezen onder een boom waarin zich een oeroude geest verschuilt? Kun je een rondleiding aan in de pastorie van Borley, ook als je weet dat er in dit donkere, vochtige gebouw spoken huizen? Waag je het Bram te helpen om de Gevangene te bevrijden, zelfs al breekt daardoor de hel op aarde los? En durf je nog te kamperen als je weet dat de vloek van de Zwarte Hond op de bossen rust?
Is je antwoord op al die vragen 'ja'? Daag jezelf dan uit en lees de zeven bloedstollende verhalen in Het grote Bibberboek. Maar is het getal 7 geen ongeluksgetal? Nog een reden om dit boek voorzichtig te lezen? Een gewaarschuwd lezer telt voor twee!

auteur: Nico de Brackeleer * 128 pagina's * AVI 8, nieuwe AVI M6-E6
Skelettendans
De opa van de dertienjarige Toby is monsterjager. Wanneer Toby na de dood van zijn opa in diens voetsporen treedt, raakt hij al vlug verzeild in een ijzingwekkend avontuur. Skeletten verlaten hun graf om een dans uit te voeren die ene Marshal meester van aarde, hemel en hel moeten maken. Toby en zijn vrienden zetten hun leven op het spel om te verhinderen dat de skelettendans wordt uitgevoerd. Maar wie is Marshal, en is hij wel te stoppen?
auteur:Guy Didelez * 112 pagina's * AVI 8, nieuwe AVI M6-E6
Vampiermanieren
Boven aan de trap staat, in een bordeauxkleurige kamerjas, een grijze man van zo'n jaar of zestig. In het licht van de openstaande deur lijkt zijn huid een bleke, wat geelachtige tint te hebben. Hoewel Stijn heel zeker weet dat hij de man nooit eerder zag, heeft hij tegelijk een gevoel van herkenning.
Het is alsof hij altijd heeft geweten dat deze man op een of andere manier in zijn leven zou stappen. Zo ziet Stijn meneer De Graef, in wiens kasteel hij samen met zijn zusje de nacht door moet brengen. Al snel wordt duidelijk dat er met die kasteelheer iets aan de hand is. Hij vertoont bijna alle kenmerken van een vampier!

auteur: Bavo Dhooge * 136 pagina's * AVI 8, nieuwe AVI M6-E6
Schoolmonsters
Sonny is superslim en gaat naar een nieuwe school. Ook daar is hij de slimste van de klas en een echt buitenbeentje. Zijn enige vriendin is Sara. Maar nadat een leraar door een opstandige leerling werd neergestoken, worden al zijn klasgenoten opeens een voor een slimmer, tot Sonny laatste van de klas is. Er is iets vreemds aan de gang. Hij wordt dommer en dommer. En elke dag moet een andere leerling naar de directeur. Sonny merkt dat de directeur van de nieuwe school wel heel mysterieus is en zich gedraagt als een soort dokter Frankenstein, toevallig het boek dat ze in de klas moeten bespreken. Wil hij van zijn leerlingen echte supercracks maken? Als ook Sara zich vreemd begint te gedragen, is voor Sonny de maat vol en is het tijd om zijn benen te gebruiken, in plaats van zijn verstand.

auteur: Guy Didelez * 108 pagina's * AVI 8, nieuwe AVI M6-E6
Kadavergedaver
Nederoverachteronderbeek. Een dorp zoals er honderden bestaan. Een winkelstraat, een gemeentehuis, wat cafés, een karaokebar en, aan de rand van de bebouwde kom, een kerkhof. Zo'n typisch plaatsje waar nooit veel gebeurt, zou je denken. Maar vandaag beleeft Nederoverachteronderbeek één van de gedenkwaardigste dagen uit zijn geschiedenis. Dat heeft alles te maken met het geweldige onweer dat zich in een blinde woede over het dorp uitstort. Het is of de duivel er zelf de hand in heeft!

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
BIB01Schoolmonsters, 1 exemplaar
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 6,00
€ 4,50
BIB02Skelettendans, 1 exemplaar
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 6,00
€ 4,50
BIB03Vampiermanieren, 1 exemplaar
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 6,00
€ 4,50
BIB04Kadavergedaver, 1 exemplaar
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 6,00
€ 4,50
BIB05Grote Bibberboek, 1 exemplaar
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 6,00
€ 4,50
BIB505-serie Bibberboeken
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 25,00
€ 18,75
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan