DE SURVIVALGIDS STOTTEREN
informatie:
180 p.
Auteur: Annick Beyers
bijlagen:
Inhoud
Voorbeeldpagina's
Voorwoord
 
De survivalgids stotteren helpt stotterende kinderen om beter om te gaan met hun probleem. Ook deze gids is speciaal geschreven voor leerlingen. Kinderen die stotteren komen vaak niet uit hun woorden. Dat valt op in een klas of als je een broodje kaas wil bestellen in de winkel. Bij de ene zijn het woorden met een K en bij de andere woorden met een T. Hoeveel kinderen zijn er niet die dan toch maar geen mayonaise bestellen bij de frieten omdat juist dat een moeilijk woord is.

Heb jij problemen met stotteren? Dan is dit boek helemaal voor jou. Het geeft heel wat informatie over wat stotteren precies is en waarom je het doet. Je vindt er ook tips om beter met het stotteren om te gaan en het probleem aan te pakken. Zo durf je binnenkort wel mayonaise te bestellen!

Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
LEL259789462344266De Survivalgids Stotteren€ 11,95

Kerndoelenverantwoording:

0 Leergebiedoverstijgend: Deze uitgave is gericht op het ontwikkelen van algemene vaardigheden. Bij deze uitgave kan het zijn dat er geen specifiek leergebied wordt aangegeven. Deze uitgave is bijvoorbeeld gericht op het zelfbeeld, zintuiglijke en motorische mogelijkheden, omgaan met beperkingen, omgaan met hulpmiddelen of nieuwe media.
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan