DIO, DE SLEUTEL VAN DE ZEVEN WIJSHEDEN
informatie:
14 x 21cm
320 pagina's
gebonden
bijlagen:
Het mooiste afscheidsgeschenk!
 
Dio en de sleutel van de zeven wijsheden: bedacht door de 10-jarige Mick
Dio, de sleutel van de zeven wijsheden is een filosofische vertelling bedacht door Mick (10 jaar) en geschreven door zijn vader Hans Peter Roel. In enkele maanden vertelde Mick het verhaal van Dio en Aine, zodat iedereen het kon lezen. Een verhaal over de toekomst van onze wereld en hoe deze in handen ligt van kinderen.

Deze meeslepende vertelling daagt kinderen uit om na te denken over goed en kwaad, hun positie in de wereld en is daarmee een zeer geschikt boek om mee te geven als afscheidscadeau. Niet alleen het feit dat een leeftijdgenoot samen met zijn vader een boek schrijft is uitdagend, Dio, de sleutel van zeven wijsheden is ook nog eens een prachtig avonturenboek,.

Over het verhaal
In een klooster in Bhutan, hooggelegen in de Himalaya, heerst grote opwinding onder de monniken. Binnenkort staan alle negen planeten voor enkele seconden in het dierenriemteken Leeuw. En ergens op aarde zal op dat moment een kind worden geboren. Een heilig kind. De ontdekker van de magie van het leven.
Tijdens die seconden wordt Dio geboren. Kort na zijn geboorte krijgt zijn moeder voor hem een Bhutaanse beschermketting, die Dio altijd moet dragen. Dio is slim en leert snel. Met Aine, zijn hartsvriendin, trekt hij veel op. Als Dio 9 jaar oud is, verschijnt hem in een droom een oude Indiaan met een bijzondere boodschap: "Help ons tegen het kwaad. Kom naar de ijskelder in het park."
Dio en Aine besluiten om op onderzoek uit te gaan. In de ijskelder ontdekken ze een luik in de grond. Ze openen het en dalen af. Eenmaal onder de grond valt boven hen het luik dicht. Ze zijn in een andere wereld beland. Om terug te kunnen keren naar hun wereld moeten ze binnen 7 dagen en 7 uur 7 wijsheden vinden. Maar zullen ze daar in slagen? De tijd is krap en het kwaad ligt overal op de loer!

Op Dio, de sleutel van de zeven wijsheden is ook een vervolg verschenen: Dio, de duistere roos.

Op verzoek van Mick wordt €1 per boek gedoneerd aan Warchild ten behoeve van kindsoldaten in het Afrikaanse Sierra Leone.

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar: op = op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
BIB99DIO, de sleutel van......
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 10,00
€ 7,50
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan