HAKIM - DIVERSE CD'S
informatie:
4 cd's van Hakim, waarvan 3 waarop Hakim sprookjes vertelt over Roodkapje, Sinbad de Zeevaarder en De Nieuwe Kleren van de Keizer. 1 cd met grenzeloze verhalen en bijbehorende liedjes uit Hakim's dromen
Met songteksten!
bijlagen:
De Nieuwe Kleren van de Keizer
In Mijn Droom
Roodkapje
Sindbad
 
Op deze cd's vertelt Hakim verschillende sprookjes over bijvoorbeeld Roodkapje, Sinbad de Zeevaarder en De Nieuwe Kleren van de Keizer. Ook is één van de cd's een verzameling van liedjes die Hakim zingt en verhalen over zijn dromen vertelt.

In Mijn Droom - 46 min
Droom jij wel 's? Ik wel! Ik kom dan op de grappigste plaatsen. Laatst was ik nog op de maan. En vannacht stond ik plotseling met een krokodil te dansen. Weet je wat? Zet gauw deze cd op en ga met me mee. Dan duiken wij samen "in m'n droom"! Hakim is één van de bewoners van het overbekende televisieprogramma 'Sesamstraat'. Vele tienduizenden kennen Hakim ook van zijn fantastische theaterprogramma's. Op deze cd laat 'de vriend van jong en oud' tien juweeltjes van liedjes horen. Ieder lied wordt, op originele wijze, voorafgegaan door verhalen die geen grenzen kennen. Want alles speelt zich af in de eindeloze droomwereld van Hakim.

 

Roodkapje - 76 min
Op deze cd speelt Hakim alle verhaalfiguren in het welbekende sprookje Roodkapje, de wolf, de jager én de oma. Een smulverhaal met prachtige liedjes. De wolf is alleen niet groot en boos, maar is heel lief voor iedereen in het bos en zijn zoon Wolfgang. De jager is de grote boef, hij jaagt op alles en iedereen en daar worden de bewoners van het bos heel bang van. Wanneer de burgemeester hem verbiedt te jagen bedenkt hij een plan: hij verkleedt zich als wolf en jaagt de mensen de stuipen op het lijf. Lukt het de jager om alle mensen te laten geloven dat de wolf het bos onveilig maakt zodat hij weer mag jagen?

 

Sindbad - 64 min
Op deze cd vertelt Hakim wat hem als 'Sindbad de Zeevaarder' overkomt. De vertelling wordt afgewisseld met 'Heerlijke Hakimse liedjes en muziekjes'. Sindbad de Zeevaarder maakte zeven avontuurlijke reizen, waarvan hij telkens weer rijker terugkeerde. Hakim verplaatst deze vertelling uit 'Duizend-en-één-nacht' naar onze tijd. Hij maakt van Sindbad een pizza-bezorger, die vlug een hoop geld wil verdienen om samen met zijn vriendin Abra alles van de wereld te kunnen zien. Maar van het bezorgen van pizza's word je niet rijk. Alles verandert echter als Sindbad en Abra een pizza bezorgen bij een geheimzinnige oude man. Deze betaalt zijn pizza met een oud stoffig boek. Sindbad had liever geld gezien! Maar als Abra het boek openslaat begint het wonderbaarlijke avontuur ...

 

De Nieuwe Kleren van de Keizer
In dit wereldberoemde verhaal van Hans Christian Andersen paradeert de keizer trots door de straten om het volk zijn nieuwe kleding te tonen. In feite is hij piemelnaakt, maar de meute roept vol bewondering 'oh' en 'ah' en laat de machtige man in de waan dat hij er prachtig uitziet. Slecht één jongetje durft de waarheid te vertellen. Dan slaat Hakims fantasie volledig op hol. Hij voegt er een nar, een bijzondere kleermaker en prachtige liedjes aan toe. Hiermee hutseknutselt hij het bekende sprookje tot een onvergetelijke belevenis, waarvan de eigentijdse toonzetting herkenbaar is voor kinderen van jong tot honderd!

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
JCD09HAKIM In Mijn Droom
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
JCD12HAKIM Sinbad de Zeevaarder
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
JCD20HAKIM Roodkapje
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
JCD23HAKIM De Nieuwe Kleren van de Keizer
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan