HET ONTSTAAN VAN LEVEN
informatie:
incl. register
32 blz. per deel
 

Het leven van dieren

Elk boek in de serie Het ontstaan van leven volgt het spoor van groei en verandering, op een allereenvoudigste manier. De duidelijke, kleurrijke illustraties brengen verslag uit van elk stadium in het proces. Door de gedetailleerde illustraties ontstaat ruimte voor discussie en verdere uitleg. Aan het eind is een hoofdstukje opgenomen met verdere wetenswaardigheden.

Het ontstaan van leven

  • Voor lezers van 7 en 8 jaar
  • Incl. lijst met moeilijke woorden
  • Met verwijzingen naar boeken en websites met meer informatie

Waaruit bestaat Het ontstaan van leven?

  • Vlinder
  • Vos
  • Kikker
  • Paardenbloem
  • Eend

Voorbeeldbladzijden uit Het ontstaan van leven (klik op de afbeelding voor een vergroting):

 

 

Voor wie is Het ontstaan van leven bedoeld?
De boeken uit de serie Het ontstaan van leven zijn in de eerste plaats geschikt voor leerlingen van 6 tot 8 jaar om zélf te lezen. Leerlingen oefenen het begrijpend lezen en komen meer te weten over de dieren in de natuur. Op de linkerpagina staat de tekst in grote letter en op de rechterpagina een grote illustratie met een vraag die uitnodigt om verder te lezen. De boeken kunnen worden gebruikt als extra verdieping of als materiaal voor een spreekbeurt of werkstuk.

Meer dan lezen 
Het ontstaan van leven is een Corona-serie. Kenmerkend voor deze leesboeken zijn de uiteenlopende (informatieve) onderwerpen. Door de diversiteit is er voor elke leerling wel een geschikt boek. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het duidelijke taalgebruik. De leesboeken zijn zeer rijk geïllustreerd.
Ook voor de leerkracht bieden de boeken aanvullende informatie bij het behandelen van specifieke onderwerpen binnen de lesstof. De boeken zijn uitstekend geschikt als voorbereiding op een spreekbeurt of werkstuk en bieden een mooie inleiding op een wereldoriënterend onderwerp.

 

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar: op = op


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
CNSONL0A0Ontstaan van Leven 5-d
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 58,50
€ 43,88
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan