HOE ZIE JIJ JE WERELD? LAAT HET ME ZIEN!
informatie:
Werkbladen
48 blz.
zw/w
inclusief kopieerlicentie
bijlagen:
Inhoudsopgave
Voorbeeldpagina's
Voorwoord
 
Deze onderwerpen uit Hoe zie jij je wereld? Laat het me zien! dagen kinderen uit ze op een creatieve manier weer te geven. Dit is een bundeling van kopieerbladen met onderwerpen uit het alledaagse leven van kinderen. Het plezier in vormgeven is niet aan grenzen gebonden en er zijn geen goede of foute oplossingen. Spannend is hoe elk kind geheel op eigen wijze de opdrachten uitvoert!

Waarvoor is Hoe zie jij je wereld? Laat het me zien! geschikt?
De bladen zijn vakoverschrijdend en kunnen op verschillende mogelijkheden worden ingezet. Klassikale opdrachten in uw groep of een eigen opdracht voor verschillende groepen kinderen. Bovendien is deze uitgave ook geschikt voor het individuele onderwijs om kinderen op een creatieve manier tot een gesprek uit te nodigen. De methode is geschikt voor het (speciaal) basisonderwijs in de groepen 3 t/m 6 en voor de individuele praktijk (logopedie).

Kinderen tekenen en geven kleur en vorm aan hun eigen belevingswereld! Uit een tekening onstaan daardoor complete eigen verhalen

De volgende thema's komen aan bod:
- Ik en mijn thuis
- Mensen om mij heen
- In de winkel
- Buiten

Met Hoe zie jij je wereld? Laat het me zien! geeft u kinderen de mogelijkheid hun leefwereld op een creatieve manier te presenteren. 

Ook verkrijgbaar als Printboek Online
Deze uitgave is ook digitaal verkrijgbaar als Printboek Online. De voordelen van een Printboek Online zijn groot:

  • Kopiëren hoeft niet meer, u print voortaan de werkbladen van uw keuze.
  • Kopieerboek kwijt? Geen probleem: elk printboek online staat altijd 24/7 op mijn.schoolsupport.nl (een link hier naartoe kunt u makkelijk toevoegen aan uw eigen elektronische leeromgeving of bookmarks).
  • Toegankelijk op school én thuis.
  • Elk teamlid heeft toegang zonder inlog en wij beheren en bewaren de werkbladen online voor de school.
  • Uw printboek online is na aankoop altijd actueel, direct bruikbaar en raakt nooit kwijt!


Hoe kan ik een Printboek Online direct gebruiken?
Printboeken Online (digitale versies van boeken) zijn direct online beschikbaar via mijn.schoolsupport.nl (verzamelplaats voor digitale leermiddelen). Na bestelling van een Printboek Online (of een andere online uitgave)heeft u direct toegang tot de uitgave met uw Schoolsupport inloggegevens. De online uitgave kunt u meteen gebruiken op uw computer en digibord. En natuurlijk kunt u het hele boek of bepaalde bladzijden printen. Het Printboek Online is alleen bestemd voor gebruik op uw locatie (en bij u thuis). Licenties voor Printboek Online gelden 5 jaar.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
HZW019789086640072Hoe zie jij de wereld? (kopieerboek)€ 14,50

Kerndoelenverantwoording:

55 De leerlingen leren op eigen werk en dat van anderen te reflecteren.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Concentreer en leerConcentreer en leer

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan