JINGO KINDER-CD'S
informatie:
6 leuke verzamelingen van kinderliedjes. 1 met Franse liedjes, 1 met Engelse liedjes, 1 voor verjaardagsfeestjes en 3 met diverse leuke kinderliedjes. Op elke cd staan de liedjes ook als instrumentale versie zodat je zelf kan zingen. Met songteksten!
bijlagen:
Chansons pour enfants
Children's Songs
De Griezelige Tovenaar
De Verliefde StierÚs
Hieperdepiep ceedee
Inhoud Chansons pour enfants
Inhoud Children's songs
Inhoud De griezelige tovenaar
Inhoud De verliefde stierÚs
Inhoud Hieperdepiep ceedee
Inhoud Uit Artis is een beer ontsnapt
Uit Artis is een beer ontsnapt
 
Op deze zes cd's staan de leukste liedjes voor kinderen tot 10 jaar. Om kinderen goed te leren én graag te laten zingen is de kwaliteit van liedmateriaal het belangrijkst. De liedjes op deze cd's staan voor beide doelen garant. Ook zijn er twee cd's met liedjes in het Frans en in het Engels. Het is, zeker vanaf zeer jonge leeftijd, erg verrijkend om in een andere taal te zingen.

 

Hieperdepiep ceedee - 76 minuten
Voor iedereen die jarig is, in het bijzonder voor 0 tot 10 jaar. Op deze feestelijke ceedee zijn bekende- én nieuwe verjaardagsliedjes op twee manieren opgenomen: gezongen en instrumentaal! Dus luisteren én lekker meezingen. Om het feest compleet te maken staan op de ceedee ook nog speelliedjes, dansjes en spelletjes met muziek. Alle liedteksten en dans/spelbeschrijvingen staan overzichtelijk tussen de kleurrijke illustraties.

 

Chansons pour enfants - 42 minuten
Op deze schitterende cd staan 20 traditioneel Franse kinderliedjes. De liedjes zijn opgezet volgens de zeer succesvolle formule van de liedjes voor moeder & kind-cd's: rustig en duidelijk. Ze worden gezongen door de overbekende Sesamstraat-bewoonster Sien Diels. Sien groeide op in Parijs en laat op deze cd haar perfecte uitspraak horen!

 

Children's songs - 70 minuten
Engels is een verplicht vak op de basisschool. Natuurlijk is dit niet de enige reden waarom Children's songs is gemaakt. Zeker is wel dat al vanaf zeer jonge leeftijd zingen in een andere taal verrijkend is. Belangrijk hierbij is dat de wijze waarop de liedjes klinken uitnodigend moet zijn. Hetzelfde geldt voor de zangstem. De wijze waarop Victoria Nicol de liedjes met de juiste Engelse uitspraak zingt, staat garant voor keer op keer luisteren en meezingen!

De cd bestaat uit 2 delen: A. Alle 20 liedjes volgens de bekende formule: zang - instrumentele herhaling - zang. B. Alle liedjes in een volledige instrumentale uitvoering, vooral een belangrijke toevoeging voor scholen!

Cd's met garantie!
Om kinderen goed te leren én graag te laten zingen is de kwaliteit van liedmateriaal het belangrijkst. De liedjes op deze cd's staan voor beide doelen garant.

Voor de muzikale ontwikkeling is de wijze waarop een lied wordt aangeleerd van groot belang. Op de volgende drie cd's staan twaalf liedjes met zeer uiteenlopende onderwerpen. De uitvoering is gevarieerd en smaakvol. Hierdoor is het zeer uitnodigend om keer op keer naar de liedjes te luisteren en ze te leren zingen. Na de gezongen versie volgt de instrumentale versie van alle liedjes. Het is absoluut een feestje om de liedjes ook zélf met de instrumentale begeleiding te zingen. In deze cd's is een boekje verwerkt, waarin alle teksten én partituren met accoordenschema's staan. Aan alles is gedacht, alle mogelijke informatie zit erin! Dus ... zingen maar!

Uit Artis is een beer ontsnapt - 57 minuten
 

De Griezelige tovenaar- 57 minuten
 

De verliefde stieròs - 55 minuten

 

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
JCD15De Hieperdepiep ceedee
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
JCD17Uit Artis is een beer ontsnapt
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
JCD18De Griezelige Tovenaar
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
JCD19De Verliefde StierÚs
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
JCD24Children's Songs
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 9,00
€ 6,75
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan