KERST CEEDEE 1 EN 2
informatie:
2 Kerst cd's met elk 16 liedjes. Leuk voor alle leeftijden! Met songteksten!
bijlagen:
Compilatie kerst ceedee deel 1
Compilatie Kerst ceedee deel 2
 
De bijzondere sfeer van Kerstmis ... Kerstmis heeft voor iedereen een eigen betekenis. Maar de bijzondere sfeer van Kerstmis is voor iedereen hetzelfde. Die bijzondere kerstsfeer is op zorgvuldige wijze verwerkt in deze Kerst ceedees. Van de in totaal 2 x 16 liedjes zijn er steeds 8 bekend en 8 nieuw. En omdat het kerstfeest geen leeftijdsgrenzen kent, is deze ceedee dan ook bedoeld voor alle leeftijden!

Kerst ceedee deel 1 bestaat uit:
Heel lang geleden - Heb je 't al gehoord - Nu zijt wellekome - Kaarsen branden zacht - Midden in de winternacht - Rijden in de arreslee - Er is een kindeke - Kerstboom versieren - Kling klokje klingelinge-ling - Wij komen van Oosten - Hoe leit dit Kindeke - In de lucht vliegt een vogel - De herdertjes lagen bij nachte - Sparreboom - 'k Hoop dat 't gaat sneeuwen - Ik wens je een vrolijk kerstfeest! 

Kerst ceedee deel 2 bestaat uit:
In dulci jubilo - In een koude donk're nacht - Gloria - Herders, Hij is geboren - Geen wiegje als rustplaats - Engeltje in de kerstboom - Ik geef aan iedereen - Hoi piepelepoi - 't Is donker daarbuiten - Stille nacht - Komt allen tezamen - Eeuwen geleden - O denneboom - De ster is zover - Parom pompompom - Ik hou van december. 

Kortingscode gezien in de catalogus?
Met de kortingscode uit de Schoolsupport catalogus leermiddelen 2011 kunt u zes cd's naar keuze bestellen voor de prijs van vijf! Noteer in het opmerkingenveld van uw bestelling de kortingscode en welke cd u als zesde, gratis cd wilt ontvangen.

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
JCD08De Kerst ceedee deel 1
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 8,50
€ 6,38
JCD11De Kerst ceedee deel 2
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 8,50
€ 6,38

Kerndoelenverantwoording:

56 De leerlingen verwerven enige kennis over en krijgen waardering voor aspecten van cultureel erfgoed.
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan