MAX
informatie:
144 resp. 132 blz.
21 x 21 cm
gebonden
in kleur
geÔllustreerd
auteur & illustrator: Ellen Cornelis
 

Teken-, knutsel- en kunsttips van Max

Valt er nog wat te knutselen? Zeker weten! Max is gek op tekenen, knutselen en kunst. HIj ontdekt van alles en vertelt er graag over. Na alles wat hij gezien heeft, is hij niet meer te stoppen: hij knutselt en tekent en experimenteert erop los.Hij geeft allerlei tips en vertelt over wat hij weet over de seizoenen, of wat hij in musea opsteekt over wetenschap, geschiedenis en kunst.

Wat vindt u in de Max-boeken?
De Max-boeken zijn vrolijke, kleurrijke doeboeken waarin van alles te leren is over knutselen, tekenen, creativiteit en kunst. Met heel veel knutselopdrachten en -tips. Illustrator Ellen Cornelis en Max tonen creatieve kinderen stap voor stap en op een speelse manier hoe ze van elke dag een knutselfestijn kunnen maken. Experimenteer samen met allerlei materialen en maak de gekste dingen! Max showt hoe u kunt stempelen, schilderen, tekenen, knippen of plakken. De boeken staan boordevol originele ideeën voor knutselprojecten en teken- en handvaardigheidslessen in de klas.

Voor welke leerlingen zijn de Max-boeken geschikt?
De boeken zijn geschikt voor leerlingen vanaf 8 jaar.

Max viert de seizoenen - Knutselen bij weer en wind
Max maakt een creatieve reis door de vier seizoenen. Max geeft de leukste teken- en knutseltips voor warme zomers en donkere winters. Knutsel een dinoskelet, bonte beestjes, lampions, kerstballen, een dominospel, een chocoladekonijn en nog veel meer!

Voorbeelden uit Max viert de seizoenen (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DAV30049789059083004Max viert de Seizoenen
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 19,95
€ 14,96
DAV33499789059083349Max in het museum
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 19,95
€ 14,96

Kerndoelenverantwoording:

9 De leerlingen krijgen plezier in het lezen en schrijven van voor hen bestemde verhalen, gedichten en informatieve teksten.
43 De leerlingen leren hoe je weer en klimaat kunt beschrijven met behulp van temperatuur, neerslag en wind.
54 De leerlingen leren beelden, taal, muziek, spel en beweging te gebruiken, om er gevoelens en ervaringen mee uit te drukken en om er mee te communiceren.
56 De leerlingen verwerven enige kennis over en krijgen waardering voor aspecten van cultureel erfgoed.
Recensies
Gemiddelde beoordeling van onze klanten :
Prachtig boek!
Groepsleerkracht / CBS
Een prachtig boek wat goed in te zetten is tijdens het thema kunst. Op deze manier krijg je meer unieke creatieve idee√ęn, die ook nog eens op de kerndoelen aansluiten!

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan