OLYMPISCH GOUD! - QUIZ IT! JUNIOR
informatie:
50 quizkaarten
kleurrijk geÔllustreerd
voor leerlingen vanaf 8 jaar
 
50 quizvragen over de Olympische Spelen
Met de klas aandacht besteden aan de Olympische Spelen? Dat kan met de nieuwe QUIZ IT! Olympisch goud! Leerlingen kunnen aan de slag met 50 verschillende sportvragen.
Elk kaartje bevat een meerkeuzevraag op de voorkant en het antwoord op de achterkant. De quizkaarten van Olympisch goud! zijn rijk geïllustreerd. Daarnaast is het niet alleen een leuk, maar ook een heel leerzaam quizspelletje!


Voor wie is Olympisch goud!geschikt?
Olympisch goud!uit de QUIZ IT! Junior serie is geschikt voor alle leerlingen vanaf 8 jaar. Het quizspel is leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal inzetbaar, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen.

Voorbeeldkaarten uit Olympisch goud! (klik op de afbeelding voor een vergroting):Gratis toegang tot online versie!
U ontvangt bij uw bestelling gratis toegang tot de online versie van Olympisch goud! Hiermee heeft u ook online toegang tot de quizkaarten. En u kunt de kaarten ook voor de hele klas op het digibord projecteren!

Hoe kunt u de online versie direct gebruiken?
Online versies zijn direct online beschikbaar via mijn.schoolsupport.nl (verzamelplaats voor digitale leermiddelen). Na bestelling van dit quizspelheeft u direct toegang tot de online uitgave met uw Schoolsupport inloggegevens. De online uitgave kunt u meteen gebruiken op uw computer en digibord. Deze versie is alleen bestemd voor gebruik op uw locatie (en bij u thuis).


De serie QUIZ IT! Junior!
De serie QUIZ IT! Junior bestaat uit quizspellen rond allerlei vakgebieden en thema's. O.a. rekenen, taal (spreekwoorden, spelling), techniek, geschiedenis, topografie enz. Er verschijnen regelmatig nieuwe titels.
QUIZ IT! Junior is een zeer geschikt voor leerkrachten die graag meer educatieve spelmaterialen "voor tussendoor" willen inzetten in hun groep.

Handig kunststof doosje
QUIZ IT! Junior wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een handig doorzichtig kunststof doosje.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
QT199QUIZ IT! Junior, Olympisch goud! + box€ 8,95

Kerndoelenverantwoording:

56 De leerlingen verwerven enige kennis over en krijgen waardering voor aspecten van cultureel erfgoed.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
QUIZ IT! JuniorQUIZ IT! Junior

lees meer Lees Meer
Mijn lichaam en sport - Mijn eerste docuboekMijn lichaam en sport - Mijn eerste docuboek

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan