STAATKUNDIGE KAARTEN
informatie:
klein en groot formaat
kleur
gelamineerd
beschrijfbaar
bijlagen:
 
Staatkundige kaarten
De geografische actualiteit dagelijks in de klas? Had u ook altijd graag een landkaart aan de muur en heeft u liever dat elke leerling een eigen kaart heeft? Schoolsupport introduceert prachtige staatkundige kaarten op groot en klein formaat. De kaarten zijn in kleur, gelamineerd en beschrijfbaar.

De grote staatkundige kaarten hebben de volgende formaten:
129 x 89 cm: Wereld

Elk kind zijn eigen kaart
Voor leerlinggebruik zijn er ook landkaarten op A3- of A4-formaat. Zo komen Nederland, Europa en de wereld wel heel dichtbij! Welk kind wil nu geen eigen kaart in de klas? Ook deze kaarten zijn gelamineerd en dus beschrijfbaar. 

Waarom deze staatkundige kaarten?
Met kaarten brengt u de actualiteit van alle dag ook in kaart. In elke klas zou daarom een kaart moeten hangen. Zo leren kinderen zich beter te oriënteren en beter kaartlezen.

Zeer betaalbaar, ijzersterk en eenvoudig op te hangen.

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.

 

 

 

 


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
GEO01Ned.staatk.A4 geplast. 20
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 37,50
€ 28,13
GEO94Wereld Staatkundig - A3 formaat - geplastificeerd (1 stuks)€ 3,00

Kerndoelenverantwoording:

47 De leerlingen leren de ruimtelijke inrichting van de eigen omgeving te vergelijken met die in omgevingen elders, in binnen- en buitenland, vanuit de perspectieven landschap, wonen, werken, bestuur, verkeer, recreatie, welvaart, cultuur en levensbeschouwing. In ieder geval wordt daarbij aandacht besteed aan twee lidstaten van de Europese Unie en twee landen die in 2004 lid werden, de Verenigde Staten en een land in AziŽ, Afrika en Zuid-Amerika.
49 De leerlingen leren over de mondiale ruimtelijke spreiding van bevolkingsconcentraties en godsdiensten, van klimaten, energiebronnen en van natuurlandschappen zoals vulkanen, woestijnen, tropische regenwouden, hooggebergten en rivieren.
50 De leerlingen leren omgaan met kaart en atlas, beheersen de basistopografie van Nederland, Europa en de rest van de wereld en ontwikkelen een eigentijds geografisch wereldbeeld.
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
Stimulus postersStimulus posters

lees meer Lees Meer
Larsen Leerpuzzels - Kaarten (Staatkundig)Larsen Leerpuzzels - Kaarten (Staatkundig)

lees meer Lees Meer
Larsen Leerpuzzels - Kaarten (Natuurkundig)Larsen Leerpuzzels - Kaarten (Natuurkundig)

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan