SUPERMAKI
informatie:
miniprentenboekje
12x12 cm
16 blz.
fullcolor
uitvoering gevouwen
gelamineerd 300gr.
zachte kaft
incl. gratis lesmateriaal
 
Supermaki: een nieuwe superheld bij u in de klas
Supermaki is een miniprentenboekje, speciaal geschreven voor de Kinderboekenweek 2011 met het thema Superhelden!
Supermaki is dapper. Hij neemt de juiste beslissing op het juiste moment en helpt Schildpad, die nooit aardig voor hem is.

Waaruit bestaat Supermaki?
Supermaki bestaat uit:
- Miniprentenboekje (leverbaar per 5, 25 of 100 stuks)
- A4-flipboek incl. 1 miniprentenboekje. Het A4-flipboek is een klapper die opengevouwen neergezet kan worden, zodat het verhaal gemakkelijk kan worden voorgelezen. Ook ideaal voor op de verteltafel.
- Gratis lesmateriaal. In het miniprentenboekje en het A4-flipboek staat hoe u toegang krijgt tot online lesmateriaal: knutselwerkjes, deurposters, kleurplaten en werkbladen (letterherkenning -s en cijferkaarten 1-6).

Voor wie is Supermaki geschikt?
Supermaki is geschikt voor alle kleuters en hun leerkrachten. Het miniprentenboekje is bovendien een leuk en leerzaam cadeautje voor uw klas.

Supermaki is een verhaal bedacht door Joske Huizinga (9 jaar) n.a.v. het thema van de Kinderboekenweek 2011: Superhelden.

De Digiprent-serie 
Supermaki is een deel van de Digiprent-serie. Deze bestaat uit kleurrijke miniprentenboekjes, A4-flipboeken en (gratis!) online versies. Door het verhaal op verschillende manieren aan te bieden, worden de gebruiksmogelijkheden vergroot. Bovendien gaat Digiprent over onderwerpen die er toe doen. Bijv. gezond eten, feestvieren, pesten en gevoelens. Kleuters blijven geboeid!

Miniprentenboeken en gratis online uitgave
De prentenboeken uit de Digiprent-serie worden namelijk allemaal gratis digitaal aangeboden, o.a. via YouTube, zodat u deze eenvoudig via een digitale nieuwsbrief of de schoolwebsite kunt delen met ouders. Niet alleen digitaal, maar ook op papier kun je de boekjes uit deze serie mee naar huis geven. Elke deeltje is namelijk in kleine en grote aantallen beschikbaar als kleurrijk miniboekje (12x12 cm) tegen zeer scherpe prijzen. Leuk om uit te delen bij projecten. Maar ook in de klas kunt u het boekje, naast de gratis versie voor het digibord, ook op de verteltafel terug laten komen als A4-Flipboek.
 

Beperkt aantal exemplaren beschikbaar; op=op.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
DPS50Supermaki, A4 flipboek
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 25,50
€ 19,13
DPS505Supermaki miniboekje 5 st.
Opruiming 25% korting; op = op.
€ 8,50
€ 6,38

Kerndoelenverantwoording:

9 De leerlingen krijgen plezier in het lezen en schrijven van voor hen bestemde verhalen, gedichten en informatieve teksten.
12 De leerlingen verwerven een adequate woordenschat en strategieŽn voor het begrijpen van voor hen onbekende woorden. Onder ‘woordenschat’ vallen ook begrippen die het leerlingen mogelijk maken over taal te denken en te spreken.
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan