VOORLEZER
informatie:
'sprekende'pen
inclusief 800 slimme stickers
bijlagen:
De Voorlezer informatiefolder
 
Benieuwd hoe je de Voorlezer kunt inzetten? Lees dan deze lovende recensie van Juf Linda op klasvanjuflinda.nl.

Auditieve ondersteuning met de Voorlezer

Met de Voorlezer kunnen leerlingen zich vanaf het eerste moment al luisterend een basiswoordenschat eigen maken. De Voorlezer is een ‘sprekende’ pen, die elk aangestipt woord (en/of het bijbehorende plaatje) van de gekoppelde en voorleesbare boeken hardop voorleest. 

Producten van Schoolsupport die werken met de Voorlezer, zijn o.a. de leer-luisterboeken van NT2, praat mee! De leerlingen kunnen op een aantal posters en grote plaatjes met de pen op ontdekkingsreis gaan en luisteren naar wat de pen vertelt. Hierdoor bieden de materialen vooral ook uitkomst voor kinderen die nog niet kunnen lezen: de woordenschat wordt auditief aangeboden. 

Omdat het leer- en luisterboek en de werkbladen van NT2, praat mee zich richten op de eerste stappen van de leerlingen in een nieuwe taal, staat het maken van een woordenschat centraal. Meer over dit product lees je hier

Meer weten over de Voorlezer in combinatie met NT2, praat mee? Bekijk hieronder de instructievideo:

De mogelijkheden van de Voorlezer zijn eindeloos! Behalve auditieve ondersteuning uit gekoppelde boeken, worden er 800 ‘slimme’ stickers meegeleverd. Elke sticker is te koppelen aan de Voorlezer en via de opnamefunctie spreek je je eigen teksten in. Zo plak je die sticker mét luistertekst overal waar je maar wilt: in andere leerboeken, in leesboeken, in je lokaal, in schriften, etc. Met de Voorlezer ontdekken kinderen auditief de wereld om zich heen – letterlijk.

Wil je meer weten over de Voorlezer, de handleiding inzien of wil je boekbestanden downloaden voor op de pen? Kijk dan op de website: www.devoorlezer.eu. Of blader door onderstaande brochure:


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
SSDVL1017436956527552De Voorlezer (smart reading pen), 8Gb, incl. 800 productiestickers€ 49,00
SNRVRD0017436956587501800 extra stickers voor de Voorlezer€ 14,95
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
NT2, praat mee!NT2, praat mee!

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan