OLYMPISCHE WINTERSPELEN
informatie:
in kleur
geÔllustreerd
auteur: Hunter
hardcover
 
 

In Alles over de Olympische Winterspelen lezen leerlingen alles over het grootste wintersportevenement ter wereld. Weten ze welk land het vaakst olympisch goud won op de Winterspelen? Of hoeveel kilometer per uur je met een bobslee haalt? Ze maken kennis met de sporters op sneeuw en ijs, ontdekken hoe spectaculair een wintersport kan zijn... en nog veel meer.

Voor wie is Alles over de Olympische Winterspelen geschikt?
Dit leesboek is geschikt voor leerlingen van 9-10 jaar om zelf te lezen. De sportieve onderwerpen stimuleren het lezen voor leerlingen die zich minder aangetrokken voelen tot boeken. Met de verhalen in kaders en foto’s over sporters komt de tekst tot leven, zeker wanneer de Olympische Winterspelen georganiseerd worden.

Over Corona-leesboeken
Het boek Alles over de Olympische Winterspelen behoort tot de Corona-leesserie. Kenmerkend voor deze leesboeken zijn de uiteenlopende (informatieve) onderwerpen. Door de diversiteit is er voor elke leerling wel een geschikt boek. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het duidelijke taalgebruik. De boeken zijn uitstekend geschikt als voorbereiding op een spreekbeurt of werkstuk en bieden een mooie inleiding op een wereldoriënterend onderwerp. Bovendien zijn de leesboeken zeer rijk geïllustreerd.

Informatief lezen en woordenschatverrijking
De leerlingen zullen door de aansprekende onderwerpen geboeid raken en meer over een onderwerp willen weten. Gaandeweg breidt hun woordenschat zich uit. Veel woordenschat wordt immers door lezen verworven!
Juist bij taalzwakke leerlingen vergroot u de woordenschat door ze veel informatieve teksten, zoals Corona-boeken, te laten lezen.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
OLY3019789461750730De Olympische Winterspelen - Alles Over€ 11,00
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
In beweging - Lees & weet meerIn beweging - Lees & weet meer

lees meer Lees Meer
Wat weet jij van...Wat weet jij van...

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan