DOMINO
informatie:
Domino 2 spellen per dominoset
met elk 24 kaarten
met handleiding
in stevige kartonnen doos
differentiatie mogelijk
met zelfcontrole
 
Spelenderwijs leren combineren en vergelijken
De Domino spellen van Schubi leren de kinderen te vergelijken en te combineren. Het domino-spel is zelfcontrolerend. Het is mogelijk te differentiëren door één spel kaarten in twee te delen. De kinderen gaan dan aan de slag met 12 in plaats van 24 kaartjes.

Waaruit bestaat de Domino-serie?

Constructo Domino
Op zoek naar extra oefening rond kleuren en vormen? Constructo Domino kunt u uitstekend inzetten voor individueel gebruik. In Constructo Domino gaat het om de vraag: ‘Met welke onderdelen maak je de kleurige afbeeldingen?’ Kleuren, vormen en aantallen moeten precies worden waargenomen en in andere combinaties worden herkend.

Visiocolor Domino
Welke kleuren hebben de afbeeldingen op de domino-kaartjes? Door goed te kijken, te vergelijken en te combineren leg je de juiste kaartjes aan elkaar. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Symmetro Domino
Welke halve afbeeldingen horen bij elkaar? Door goed te kijken en te vergelijken vorm je met twee halve afbeeldingen, weer één hele. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Symmetro

Elemento Domino
Welke elementen zitten er in de gekleurde bouwwerken en afbeeldingen? Bij dit spel moet je kleuren en vorm-elementen nauwkeurig vergelijken en combineren. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

 


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order

Kerndoelenverantwoording:

32 De leerlingen leren eenvoudige meetkundige problemen op te lossen.
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan