EEN BETER MILIEU
informatie:
hardcover
32 blz. per deel
22,5 x 27,5 cm
 

Een beter milieu begint bij jezelf

In de reeks Een beter milieu komen milieuzaken aan de orde waar we allemaal mee te maken hebben. In elk deel wordt uitgebreid ingegaan op de manier waarop we het milieu kunnen sparen.

Een beter milieu

  • Voor lezers van 10 tot 14 jaar
  • Incl. tips voor kinderen om zelf bij te dragen aan een beter milieu

Waaruit bestaat Een beter milieu?

  • Energie besparen
  • Luchtvervuiling

Voor wie is Een beter milieu bedoeld?
De boeken uit de serie Een beter milieu zijn in de eerste plaats geschikt voor leerlingen van 10 tot 14 jaar om zélf te lezen. Ze kunnen gebruikt worden als extra verdieping bij wereldoriëntatie of als materiaal voor een spreekbeurt of werkstuk. Leerlingen oefenen het begrijpend lezen en denken na over hoe we met het milieu omgaan.

Meer dan lezen
Een beter milieu is een Corona-serie. Kenmerkend voor deze leesboeken zijn de uiteenlopende (informatieve) onderwerpen. Door de diversiteit is er voor elke leerling wel een geschikt boek. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het duidelijke taalgebruik. De leesboeken zijn zeer rijk geïllustreerd.
Ook voor de leerkracht bieden de boeken aanvullende informatie bij het behandelen van specifieke onderwerpen binnen de lesstof. De boeken zijn uitstekend geschikt als voorbereiding op een spreekbeurt of werkstuk en bieden een mooie inleiding op een wereldoriënterend onderwerp.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
EBM300AEen beter milieu, serie 2 dln.€ 21,60
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan