EXTREEM SPORTIEF - ZINDER 11+
informatie:
uit de serie Zinder
leesboek: hardcover, 37 blz.
werkboek: softcover, 23 blz.
beide volledig in kleur
 
Extreem sportief
Extreem sportief is een informatief leesboek voor leerlingen vanaf 11 jaar. Het boek gaat over extreme sporten zoals parachute springen, skaten en rotsklimmen. Extreem sportief staat vol informatie, stellingen, weetjes en een woordenlijst. Het boek is opgemaakt volgens de zapcultuur: leerlingen kunnen beeld, tekst, weblinks, woordverklaringen, hints en oefeningen in zich opnemen.

Werkboek
Bij het leesboek is een werkboek ontwikkeld met gevarieerde vragen en opdrachten. Dit werkboek is geheel in kleur, fraai van vormgeving en bovendien betaalbaar uitgevoerd! Het werkboek zorgt voor verbreding richting woordenschat én verdieping binnen het thema.

Leesserie Zinder
Extreem sportief is een van de dertig Zinderboeken. Zinder is boeiend, informatief en motiverend! Kinderen zijn vaak geïnteresseerd in informatieve onderwerpen. Zinder sluit daar uitstekend bij aan met een keuze uit 30 titels. Voor elke leerling vanaf groep 7 zit er een interessant onderwerp bij. De 30 leesboeken beslaan 15 thema's: elk onderwerp bevat nl. een leesboek Mens & Maatschappij en een leesboek Natuur & Wetenschap. Leerlingen kunnen zo ook samenwerken rondom een thema.
Zinder is uitdagend, motiverend én leerzaam voor lezen na technisch lezen (bijv. na Estafette lezen), voor woordenschatontwikkeling, binnen oriëntatie op mens & wereld en vanwege de thema's uitdagend voor (hoog)begaafde leerlingen.

Twee leesboeken over een thema
Twee titels in de leesserie Zinder vormen samen een koppel. De boeken hebben twee verschillende invalshoeken (Mens & Maatschappij en Natuur & Wetenschap) op een gemeenschappelijk thema. Bijvoorbeeld:
- Extreem sportief : leesboek Mens & Maatschappij over extreme sporten die mensen beoefenen. Ook de rol van de zwaartekracht komt aan bod.
- Geniaal of getikt?: leesboek Natuur & Wetenschap over Isaac Newton, ontdekker van o.a. de zwaartekracht.

Zinder Lezen bestaat uit:
- 3 leesseries van 10 informatieve leesboeken, oplopend in moeilijkheidsgraad, over 15 thema's
- 3 series van 10 werkboeken: bij elk leesboek is een werkboek beschikbaar 
- 3 series vanaf groep 5/6: serie 9+, 10+ en 11+ 
- antwoordenboeken bij de werkboeken (2 ab-en per serie, 6 in totaal) 
- 1 handleiding 
- en zorgt voor 200% motivatie! 

 

> Zinder leesseries


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
ZIN603Zinder 11+, Extreem sportief - leesboek€ 11,50
ZIN6035Zinder 11-15, Extreem sportief - wb set 5 ex.€ 14,50
ZIN6036Zinder 11+, Extreem sportief - leesboek + werkboek€ 14,50
ZIN655AZinder 11-15, antwoorden A + B€ 14,50
Recensies
Gemiddelde beoordeling van onze klanten :
top
remedial teacher / school
Een leuk en aantrekkelijk boekje om te lezen. Door de woordenschatoefeningen uit het werkboekje, wordt het leesboek makkelijker om te lezen. De oefeningen zijn afwisselend en spreken duidelijk tot de verbeelding.
motiveert
leerkracht / basisschool
De serie is erg leuk. Dit boek wordt in onze groep 7 gebruikt voor het technisch en begrijpend lezen. De kinderen vinden deze boeken veel leuker dan de verplichte boeken voor technisch en begrijpend lezen.

 

Anderen bekeken ook:
Geniaal of getikt? - Zinder 11+Geniaal of getikt? - Zinder 11+

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan