OP MYSTERIEUZE PLAATSEN - ZINDER 10+
informatie:
uit de serie Zinder
leesboek: hardcover, 37 blz.
werkboek: softcover, 23 blz.
beide volledig in kleur
 
Op mysterieuze plaatsen
Op mysterieuze plaatsen is een informatief leesboek voor leerlingen vanaf 10 jaar. Het boek gaat over mysterieuze plaatsen op aarde zoals de Bermuda Driehoek, Paaseiland en de Nazcalijnen Op mysterieuze plaatsen staat vol informatie, stellingen, weetjes en een woordenlijst. Het boek is opgemaakt volgens de zapcultuur: leerlingen kunnen beeld, tekst, weblinks, woordverklaringen, hints en oefeningen in zich opnemen.

Werkboek bij Op mysterieuze plaatsen
Bij het leesboek is een werkboek ontwikkeld met gevarieerde vragen en opdrachten. Dit werkboek is geheel in kleur, fraai van vormgeving en bovendien betaalbaar uitgevoerd! Het werkboek zorgt voor verbreding richting woordenschat én verdieping binnen het thema.

Leesserie Zinder
Op mysterieuze plaatsen is een van de dertig Zinderboeken. Zinder is boeiend, informatief en motiverend! Kinderen zijn vaak geïnteresseerd in informatieve onderwerpen. Zinder sluit daar uitstekend bij aan met een keuze uit 30 titels. Voor elke leerling vanaf groep 6 zit er een interessant onderwerp bij. De 30 leesboeken beslaan 15 thema's: elk onderwerp bevat nl. een leesboek Mens & Maatschappij en een leesboek Natuur & Wetenschap. Leerlingen kunnen zo ook samenwerken rondom een thema.
Zinder is uitdagend, motiverend én leerzaam voor lezen na technisch lezen (bijv. na Estafette lezen), voor woordenschatontwikkeling, binnen oriëntatie op mens & wereld en vanwege de thema's uitdagend voor (hoog)begaafde leerlingen.

Twee leesboeken over een thema
Twee titels in de leesserie Zinder vormen samen een koppel. De boeken hebben twee verschillende invalshoeken (Mens & Maatschappij en Natuur & Wetenschap) op een gemeenschappelijk thema. Bijvoorbeeld:
- Op mysterieuze plaatsen: leesboek Mens & Maatschappij over plaatsen op aarde waar bouwwerken zijn of voorvallen hebben plaatsgevonden die niet 100% wetenschappelijk verklaarbaar zijn.
- De aarde is plat - Wetenschappelijke feiten en verzinsels: leesboek Natuur & Wetenschap over het ontstaan van de wetenschap.

Zinder Lezen bestaat uit:
- 3 leesseries van 10 informatieve leesboeken, oplopend in moeilijkheidsgraad, over 15 thema's
- 3 series van 10 werkboeken: bij elk leesboek is een werkboek beschikbaar 
- 3 series vanaf groep 5/6: serie 9+, 10+ en 11+ 
- antwoordenboeken bij de werkboeken (2 ab-en per serie, 6 in totaal) 
- 1 handleiding 
- en zorgt voor 200% motivatie! 

 

> Zinder leesseries


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
ZIN5099789086641154Zinder 10+, Op mysterieuze plaatsen - leesboek€ 11,50
ZIN5095Zinder 10-14, Op mysterieuze plaatsen - wb set 5 ex.€ 14,50
ZIN5096Zinder 10+, Op mysterieuze plaatsen - leesboek + werkboek€ 14,50
ZIN555AZinder 10-14, antwoorden A + B€ 14,50
Recensies

 

Anderen bekeken ook:
De aarde is plat - Zinder 10+De aarde is plat - Zinder 10+

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan