BASISSCHOOLMATERIAAL.NL
informatie:
digitaal lesmateriaal in de vorm van printbare werkbladen
voor alle groepen op de basisschool en voor- en vroegschoolse educatie
ruime keuze uit werkbladen voor o.a. rekenen, taal, zaakvakken, godsdienst
licenties gebonden aan periode (1,3 of 5 jaar) of een tegoed
bijlagen:
Evaluatie in COS februari 2012
 

Duizenden hoogwaardige werkbladen voor alle groepen

Let op! Per 1-1-2021 is Schoolsupport niet meer de uitgever van basisschoolmateriaal.nl. Klanten hebben we hierover geïnformeerd. Heeft u hierover vragen, mail dan naar info@schoolsupport.nl. Wij verwijzen u graag door naar Kids Learning, onderdeel van Onlineklas.

 

Wat biedt Basisschoolmateriaal.nl?
Voor elke groep en voor elk vakgebied honderden werkbladen, te gebruiken, te rubriceren als 'favorieten' en te printen wanneer het u uitkomt: dat is Basisschoolmateriaal.nl!
Maandelijks worden er bovendien nieuwe werkbladen toegevoegd! Sommige werkbladen vormen samen een 'leerlijn'. Zoals voor klokkijken, breuken, tafels.

Het beheer van de werkbladen laat u over aan Basisschoolmateriaal.nl: u print wat u nodig heeft, u rubriceert uw selecties als favorieten (kan zelfs per leerkracht of per groep!) en u houdt online het overzicht. Zo kunt u ook werkbladen klaarzetten om te printen, bijv. door de klassenassistent of conciërge!
Het gemak ... dient de leerkracht.

Gratis lesmateriaal bekijken en printen
Bent u nog niet bekend met Basisschoolmateriaal.nl? En wilt u direct ervaren hoe handig en eenvoudig Basisschoolmateriaal.nl werkt? Bekijk en gebruik dan nu gratis lesmateriaal:Jaarlicenties en printtegoed
Er zijn verschillende mogelijkheden om werkbladen te printen:

  • Met een licentie kunt u als school (per brinlocatie) één, drie of vijf jaar lang werkbladen printen. 
    Bij licenties voor groep 1-4 kunt u per jaar maximaal 1000 verschillende werkbladen afdrukken. Na verstrijken van de periode verdwijnt het restant printtegoed.
    Hetzelfde geldt voor licenties voor groep 5-8.
    Bij licenties voor groep 1-8 kunt u per jaar maximaal 2500 verschillende werkbladen afdrukken.Na verstrijken van de periode verdwijnt het restant printtegoed.
  • Met een 'printtegoed' kunt u 50 of 100 werkbladen printen. Dit tegoed is een jaar geldig. Na deze periode is het tegoed 0.
  • Kennismaken met Basisschoolmateriaal? Kies dan voor de 3-maanden licentie. Met dit 'printtegoed' kunt u 250 werkbladen voor groep 1-8 printen.

Vlak voor het aflopen van uw licentie beslist u of u de licentie verlengt. Uw licentie wordt niet automatisch verlengd. 

Na bestelling ontvangt u twee e-mails. Een bevestigingsmail van Schoolsupport van uw bestelling én een e-mail van Basisschoolmateriaal.nl met uw inlognaam en wachtwoord.


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order

Kerndoelenverantwoording:

0 Leergebiedoverstijgend: Deze uitgave is gericht op het ontwikkelen van algemene vaardigheden. Bij deze uitgave kan het zijn dat er geen specifiek leergebied wordt aangegeven. Deze uitgave is bijvoorbeeld gericht op het zelfbeeld, zintuiglijke en motorische mogelijkheden, omgaan met beperkingen, omgaan met hulpmiddelen of nieuwe media.
Recensies
Gemiddelde beoordeling van onze klanten :
Geweldig!
Y.Slangen / leerkracht/remedial teacher / basisschool
Als leerkracht/remedial teacher ben ik steeds op zoek naar leermiddelen die ik speciaal kan gebruiken bij leerlingen met
leerachterstanden/leerproblemen. Urenlange zoektochten door boeken, steeds weer allerlei websites bezoeken,
toch maar weer zelf werkbladen maken.Je wil uiteindelijk maatwerk leveren!
Toen ontdekte ik de website van Basisschoolmateriaal.nl. Geweldig!
Omdat ik werk met leerlingen uit alle groepen,een uitkomst!
Alles mooi en overzichtelijk uitgewerkt, didactisch zeer verantwoord en last but not least: de leerlingen zijn heel enthousiast. Bedankt! Ik kan nu veel meer tijd besteden aan de leerlingen zelf en direct de juiste leerstof aanbieden.
Een echte aanrader dus,ook uitermate geschikt om klassikaal te gebruiken.
Originele werkbladen
L.E. Meijs / remedial teacher / Eigenaar RT-praktijk
Ieder kind heeft zo'n zijn eigen problemen en ik ben altijd op zoek naar (leer)materialen die zo goed mogelijk aansluiten bij de 'hulpvraag' van mijn kinderen. Ik werk nooit met methodes, maar wel met werkbladen. Via Yurls ben ik op Basischoolmaterialen.nl gekomen en het viel mij op dat je werkbladen had die ik niet zo vaak tegenkom. Ik heb van een aantal groepen/onderwerpen vervolgens alle werkbladen bekeken zodat ik voor mezelf een goed beeld kan vormen wat je aan werkbladen te bieden hebt. Ik was bv. erg blij met de werkbladen gr 7/8 voor werkwoordspelling, zinsontleding, woordenschat (woordzoekers met 1 spellingsprobleem) en de breukenwerkbladen. Zij pasten precies in mijn handelingsplan waar ik met kinderen mee bezig was. Voor beginnende lezers heb ik letterbladen geprint en een aantal concentratie-werkbladen (die ik ook voor gr 7/8) kan gebruiken.
Als remedial teacher ben ik erg blij met de werkbladen. Basisschoolmateriaal.nl zorgt ervoor dat je als remedial teacher niet allemaal dure kopieerboeken hoeft aan te schaffen maar dat je precies dat kun downloaden, dat je met het kind wil oefenen. Bovendien heeft Basisschoolmateriaal.nl leuke werkbladen o.a. op het gebied van woordenschat en concentratie!
Mooi verzorgd
H.Hofstede / leerkracht / basisschool
- Het ziet er mooi verzorgd uit
- Afbeeldingen voegen toe en leiden niet af
- Voldoende schrijfruimte voor de leerlingen
Goede hulp
Dirk Koolmees / Docent / Internationale school
De taalbladen die jullie uitbrengen zijn een goede hulp voor het leren van Nederlands. Maar ik vind de concentratie- en tekenbladen ook erg goed. Mijn kinderen vinden dat trouwens ook.

 

Anderen bekeken ook:
Printboek OnlinePrintboek Online

lees meer Lees Meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan