Bestel hier je werk- en oefenboeken
 

We hebben ons aanbod aan werkboeken voor de diverse vakken samengebracht in een handig werkboekenoverzicht. Bestel ze vandaag nog op Schoolsupport.nl!

Lees meer
Kinderboekenweek 2018 boekenpakketten
 

Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek 2018. Dit jaar is het thema vriendschap met als motto Kom erbij!. Speciaal voor de Kinderboekenweek 2018 hebben we twee boekenpakketten samengesteld met het thema vriendschap. Voor onder- en bovenbouw.

Lees meer
Nieuw: Cartogaaf!

Cartogaaf! daagt je leerlingen van groep 5 t/m 8 uit te experimenteren met het onderzoekend ontwerpen van plattegronden en kaarten. Zo ontdekken je leerlingen uit welke vaste onderdelen een kaart is opgebouwd en hoe je deze kunt interpreteren en toepassen.Lees meer
Rekensprint Getalbegrip t/m 10
 

Verstevig het getalbegrip t/m 10 van leerlingen die daar moeite mee hebben. Oefen sommen van fase 1A: getalbegrip nu met dit mooie remediërende rekenmateriaal. Voor groep 1 t/m 4.

Lees meer
Meneer Konijn

Meneer Konijn heeft een prachtige chocoladefabriek waar veel kippen werken. Ze leggen chocolade-eieren en dat vinden ze leuk werk. Maar meneer Konijn is niet tevreden, hij wil meer geld verdienen. Meneer Konijn en zijn chocoladefabriek is een verrassend en humoristisch (voor)lees- en kijkboek. 
Lees meer
Strikdiploma voor iedereen!
 

Nieuw bij Schoolsupport: Strikdiploma's! Wat is er nou leuker om een officieel Veterstrikdiploma van de juf of meester te ontvangen? In deze set van 25 stuks zitten 25 strikdiploma's en 25 veters. De diploma's zijn van wit karton en kunnen dus heel goed door de leerlingen zelf ingekleurd worden. Bestel ze nu!

Lees meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan