De Kijkdoos nu ook op Schoolsupport.nl!
 

De Kijkdoos is al meer dan 20 jaar een begrip en wordt op veel scholen gebruikt. Met deze informatieve boekjes ontdekken kinderen in groep 1 t/m 4 de wereld om hen heen. Bestel De Kijkdoos-boeken nu op Schoolsupport.nl.

Lees meer
Bestel hier je werk- en oefenboeken
 

We hebben ons aanbod aan werkboeken voor de diverse vakken samengebracht in een handig werkboekenoverzicht. Bestel ze vandaag nog op Schoolsupport.nl!

Lees meer
Kinderboekenweek 2018 boekenpakketten
 

Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek 2018. Dit jaar is het thema vriendschap met als motto Kom erbij!. Speciaal voor de Kinderboekenweek 2018 hebben we twee boekenpakketten samengesteld met het thema vriendschap. Voor onder- en bovenbouw.

Lees meer
Nieuw: Cartogaaf!

Cartogaaf! daagt je leerlingen van groep 5 t/m 8 uit te experimenteren met het onderzoekend ontwerpen van plattegronden en kaarten. Zo ontdekken je leerlingen uit welke vaste onderdelen een kaart is opgebouwd en hoe je deze kunt interpreteren en toepassen.Lees meer
Rekensprint Getalbegrip t/m 10
 

Verstevig het getalbegrip t/m 10 van leerlingen die daar moeite mee hebben. Oefen sommen van fase 1A: getalbegrip nu met dit mooie remediërende rekenmateriaal. Voor groep 1 t/m 4.

Lees meer
Meneer Konijn

Meneer Konijn heeft een prachtige chocoladefabriek waar veel kippen werken. Ze leggen chocolade-eieren en dat vinden ze leuk werk. Maar meneer Konijn is niet tevreden, hij wil meer geld verdienen. Meneer Konijn en zijn chocoladefabriek is een verrassend en humoristisch (voor)lees- en kijkboek. 
Lees meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan