Paasactie!

Meneer Konijn heeft een prachtige chocoladefabriek waar veel kippen werken. Ze leggen chocolade-eieren en dat vinden ze leuk werk. Maar meneer Konijn is niet tevreden, hij wil meer geld verdienen. Meneer Konijn en zijn chocoladefabriek is een verrassend en humoristisch (voor)lees- en kijkboek. Profiteer nu van de paasaanbieding: 2x Meneer Konijn en zijn chocoladefabriek voor maar €26.- (tot 1 april 2018).Lees meer
Strikdiploma voor iedereen!
 

Nieuw bij Schoolsupport: Strikdiploma's! Wat is er nou leuker om een officieel Veterstrikdiploma van de juf of meester te ontvangen? In deze set van 25 stuks zitten 25 strikdiploma's en 25 veters. De diploma's zijn van wit karton en kunnen dus heel goed door de leerlingen zelf ingekleurd worden. Bestel ze nu!

Lees meer
Nieuw: Klokkentoren

De nieuwste Schoolsupport spellenserie Klokkentoren! De complete set van klokkentoren bestaat uit vier spellen met elk hun eigen onderwerp: analoge tijd, digitale tijd, de kalender en van seconde tot millennium. Met deze uitdagende spellen kunnen leerlingen oefenen met tijd en tijdsbesef. Lees meer
Getallenteller-Spiekboekjes voordeelset
 

Bestel nu met € 5,- voordeel de Getallenteller draaischijven - Spiekboekjes Rekenen set. 
De Spiekboekjes Rekenen zijn beknopte, visueel opgezette naslagwerken met de basisschoolstof voor rekenen, gepresenteerd in schema’s, lijsten en tabellen. De boekjes vormen met de Grote getallenteller draaischijven de perfect combinatie voor iedere leerling! 

Lees meer
Abonneer je op de Schoolsupport nieuwsbrief
 

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste Schoolsupport-uitgaven, interessante kortingen en het laatste nieuws.

Heb je een Schoolsupport account? Abonneer je dan ook op de Infomail en de Servicemail; zo blijf je op de hoogte van tips, updates en extra's rondom de uitgaven die je bij Schoolsupport hebt besteld.

Lees meer
Slagvaardig met snelle kleuters
 

De nieuwe werkmap Slagvaardig met Snelle Kleuters is bij uitstek geschikt voor de leerkracht én de intern begeleider die leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong (de snelle kleuter) willen begeleiden bij hun leerproces. Deze map is zo geschreven dat hij de professional ondersteunt bij het signaleren en begeleiden van snelle kleuters.

Lees meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan