Nieuw: Leeskrakers en Breinkrakers

Leeskrakers bieden leerlingen oefening van hogere orde denkvaardigheden én gezonde hoofdbrekens. Deze oefeningen zijn vooral bedoeld om het logisch redeneren te ontwikkelen.  Breinkrakers dagen kinderen uit om goed te kijken, slim te combineren, te experimenteren en de juiste conclusies te trekken.  Breinkrakers 2 bestaat uit logische puzzels rond het thema natuur en Breinkrakers 3 richt zich op breinkrakers binnen wereldoriëntatie.Lees meer
Doe de hussel!
 

Doe de hussel oefent het herkennen van een goede zinsvolgorde binnen een verhaal. Het spelen van 1 serie duurt hooguit enkele minuten en de leerling werkt dan actief en gericht aan zinsbegrip, woordbegrip, verwijswoorden en signaalwoorden. 
Geschikt voor leerlingen in groep 4 t/m 7 (in België vanaf klas 2) en in de RT. Doe de hussel is de nieuwste toevoeging aan de spellenseries Draaitaal en Spellingtoren.

Lees meer
Spellingtoren
 

Spellingtoren is een zelfcorrigerend  spel dat op een leuke manier de spelling traint. 

Spellingtoren is geschikt voor leerlingen in groep 4 t/m 7 (in België vanaf klas 2) en in de RT. Spellingtorenis een zelfcorrigerend  spel dat op een leuke manier de spelling traint. Ideaal voor korte momenten tussendoor, de weektaak of het zelfstandig werken. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar ook in tweetallen of kleine groepjes. Ook geschikt voor klassikale bespreking.

Lees meer
Draaien met woorden: DRAAITAAL!
DraaiTaal is een educatief woordenschatspel voor cito-oefening op de niveaus M3, E3, M4, E4, M5, E5, M6, E6, M7 of E7. Elke set bevat 12 series van 4 kaarten. Het spelen van 1 serie duurt ongeveer 2 minuten en oefent actief en gericht cito woorden, op niveau. DraaiTaalis zelfcontrolerend: de oplossingswoorden van 4 letters passen binnen een thema. Verkrijgbaar los én in een displaydoos 16 stuks (niveau M4 t/m E7 x 2 st.)
DraaiTaal maakt van cito woordenoefening een spelletje!
Bekijk hier de demonstratievideo!
Lees meer
Het slimste quizkaartspel voor jong en oud!
 

QUIZ IT: bij velen al bekend. 50 kaarten met daarop een quizvraag met op de achterkant het antwoord. Rijk geillustreerd en in veel verschillende thema's, bijvoorbeeld Concentratietraining XL, Sport en spel en Beestenboel. Bekijk ook Quiz it! Junior met onder andere Spel en Speel (spelling) en Klik klak klok (klokkijken) In handige displays en ook los bestelbaar. 

Lees meer
LARSEN, QUIZ IT en meer bij CB!
 

Een gedeelte van het retail assortiment van Schoolsupport is ook bestelbaar bij CB (voorheen Centraal Boekhuis). Denk aan LARSEN puzzels, QUIZ IT (displays), ZING JE SLIM maar ook de nieuwe display van Toverstapels en DraaiTaal. U vindt deze producten bij het CB als u onder uitgever zoekt op 'Schoolsupport'.

Lees meer
Samen succes in educatief spelen!