Nieuw: Rekensprint Triangels
 

Automatiseren is de basis voor de rekenontwikkeling van elk kind. Rekensprint helpt daarbij, en heeft in de vorm van Rekensprint Triangels een leuk en effectief spel ontwikkeld, waarmee kinderen op een laagdrempelige manier (deel)tafels, plus- en minsommen en splitsingen t/m 10 kunnen oefenen. Het spel verschijnt in februari 2019.

Lees meer
Registreren NOT 2019
 

Heb jij je al ingeschreven voor de NOT 2019? De grootste en leukste onderwijsbeurs vindt plaats van 22 t/m 26 januari 2019 in de jaarbeurs in Utrecht. Registreer je nu en maak kans op een stedentrip! Vergeet niet om je tijdens de registratie ook aan te melden voor de Schoolsupport NOT workshops.

Lees meer
Logico helpt, elke dag weer!
 

Pico Piccolo heet vanaf nu Logico en heeft Schoolsupport als ‘logische’ partner! In plaats van die ‘dikke’ dozen zijn het nu ‘slanke’ Primo en Piccolo sets waarmee je leerlingen oefenen met zelfcontrole. De thema’s variëren van logisch denken tot woordenschat. Ook verkrijgbaar in handige themasets.

Lees meer
De Kijkdoos nu ook op Schoolsupport.nl!
 

De Kijkdoos is al meer dan 20 jaar een begrip en wordt op veel scholen gebruikt. Met deze informatieve boekjes ontdekken kinderen in groep 1 t/m 4 de wereld om hen heen. Bestel De Kijkdoos-boeken nu op Schoolsupport.nl.

Lees meer
Bestel hier je werk- en oefenboeken
 

We hebben ons aanbod aan werkboeken voor de diverse vakken samengebracht in een handig werkboekenoverzicht. Bestel ze vandaag nog op Schoolsupport.nl!

Lees meer
Kinderboekenweek 2018 boekenpakketten
 

Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek 2018. Dit jaar is het thema vriendschap met als motto Kom erbij!. Speciaal voor de Kinderboekenweek 2018 hebben we twee boekenpakketten samengesteld met het thema vriendschap. Voor onder- en bovenbouw.

Lees meer
... omdat onderwijs ook Šnders kan