ZICHTZENDINGEN
informatie:
bijlagen:
Inhoud zichtzending ABCDE-TWEE
Kostencalculator ABCDE-TWEE
 
Op deze pagina vindt u alle informatie over het aanvragen van zichtzendingen bij Schoolsupport.

Algemene informatie

Aanvragen
U kunt alleen zichtzendingen van methoden aanvragen. Voor additionele uitgaven zijn er andere beoordelingsmogelijkheden, zoals voorbeeldpagina's, interactieve bladervoorbeelden, filmpjes en demo's. U vindt deze steeds op de informatiepagina van het betreffende artikel.
Een zichtzending omvat een representatief en substantieel gedeelte van het leerlingen- en leerkrachtenmateriaal van een methode. De zending is zo samengesteld dat u het materiaal kunt uitproberen in de les.
U vraagt een zichtzending aan door deze in de lijst hieronder te kiezen en te 'bestellen'. Vervolgens doorloopt u de normale bestelprocedure.
De materialen in de zichtzending zijn en blijven eigendom van Uitgeverij Schoolsupport. U verplicht zich deze met zorg te behandelen, bij elkaar te houden in de box waarin ze zijn geleverd, de box op een veilige plaats op te slaan en beschadiging van de materialen te voorkomen.

Zichttermijn
De zichttermijn is in principe zes weken (45 dagen) en gaat in op de datum van verzending door Schoolsupport. In die periode kunt u het materiaal bestuderen, uitproberen met leerlingen en bespreken.
Heeft u langer tijd nodig? Geen probleem! Laat ons dit een week van tevoren even weten via het contactformulier op onze servicesite. Wij willen immers voorkomen dat u het materiaal moet retourneren zonder het te hebben bestudeerd en uitgeprobeerd. Geef dan s.v.p. in het bericht aan tot welke datum u de zichtzending nog zou willen behouden.

Bezorgen en weer ophalen
De zichtzendingen van Schoolsupport worden bij u op school afgeleverd en later weer opgehaald door EDG.
EDG belt u t.z.t. ook voor een ophaalafspraak. Houdt u de datum van deze ophaalafspraak in de gaten en zorgt u dat de box met alle materialen dan klaarstaat. De inhoud dient compleet en onbeschadigd te zijn. Dat laatste geldt niet voor verbruiksmaterialen, informatiebrochures e.d.; die mag u uiteraard behouden.
Bij incomplete retourzending of retourzending van beschadigde materialen behouden wij ons het recht voor, kosten in rekening te brengen.

Uw ervaringen met het materiaal
Wij vernemen graag wat uw bevindingen zijn met het lesmateriaal. Vult u daarom s.v.p. het feedbackformulier in dat bij de zichtzending wordt gevoegd en voeg het ingevulde formulier weer bij de zichtzending voordat deze wordt opgehaald.

Kosten bij invoering
We nemen aan dat u een zichtzending aanvraagt met het oog op eventuele invoering. Daarom vindt u op deze pagina hulpmiddelen waarmee u in een oogwenk kunt uitrekenen wat de kosten (eenmalig, terugkerend; gemiddeld per jaar, gemiddeld per kind) van eventuele invoering zouden zijn in verschillende scenario's. Zo kunt u gemakkelijk bepalen welke combinatie van onderdelen in uw situatie de beste prijs/kwaliteitverhouding oplevert. Gebruikt u hiervoor de kostencalculatoren (rechts bovenaan deze pagina).
Voor alle duidelijkheid: de zichtzendingen zijn gratis, de kosten betreffen de kosten bij eventuele invoering!

Vragen?
Neem bij vragen altijd even contact op: gebruik het contactformulier op onze servicesite.

Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
BGT68ZZichtzending ABCDE-TWEE BAO€ 0,00
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan