TOT OVER JE OREN
informatie:
Uit de Lach en leer serie
112 blz.
geÔllustreerd
in kleur
vanaf groep 6
bijlagen:
Inhoudsopgave
Inleiding
Voorbeeldbladzijden
 
Sommige leerlingen lopen met hun hoofd in de wolken, beginnen te stotteren of te blozen of hun hart gaat harder kloppen als er een bepaalde klasgenoot (of iemand anders!) voorbij komt. Ze zijn verliefd! Tot over je oren staat staat vol nuttige informatie over 'vlinders in je buik'. En daarvoor hoeven leerlingen niet zelf verliefd te zijn. Dit is ook een handig boek als leerlingen (nog lang) niet zelf verliefd zijn, maar bijvoorbeeld wel hun broer/ zus of vriend/ vriendin.

Voor wie is Tot over je oren?
Dit boek is geschikt voor leerlingen vanaf groep 6 en natuurlijk ook voor hun leerkrachten.Waaruit bestaat Tot over je oren?
Het boek bestaat uit 112 bladzijden, is rijk geïllustreerd en volledig in kleur.

Lach en leer serie
Tot over je oren is een deel van de Lach en leer serie. Deze boekjes gaan over aan school gerelateerde onderwerpen, die niet direct in de les aan bod komen. Interessante en soms confronterende onderwerpen (plannen, goede manieren, uitstelgedrag, agressie). De boekjes behandelen de onderwerpen in zeer begrijpelijke taal en met duidelijk en kleurrijk beeld. Kinderen gaan beseffen dat er voor ieder probleem vaak wel een haalbare oplossing is. Maar ook leerkrachten en ouders kunnen veel opsteken uit deze boekjes. 


Art.Nr. EAN Omschrijving Adviesprijs Order
LEL17Tot over je oren€ 10,00
Recensies

 

... omdat onderwijs ook Šnders kan