NOT 2019 voorregistratie geopend! 

 

Kom naar de NOT 2019: het event voor onderwijzend Nederland.

Regel nu je toegang via Schoolsupport en maak kans op een stedentrip!

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van de NOT 2019. Vanaf 22 t/m 26 januari 2019 kun je in de Jaarbeurs Utrecht de nieuwste klasmaterialen en leermiddelen bekijken, deelnemen aan leuke en interessante workshops en de nieuwste innovaties ervaren. Het is dé plek waar onderwijzend Nederland samenkomt. Daar moet je bij zijn!

Maak kans op een stedentrip!Wil je toegang tot de NOT én kans maken op een leuke vakantie? Registreer je dan nu via Schoolsupport. We verloten maar liefst 3 stedentrips onder iedereen die zich via Schoolsupport registreert voor de NOT. Je kunt kiezen uit een 4-daagse stedentrip voor 2 personen naar Praag, Berlijn of Parijs (inclusief vervoer, verblijf en ontbijt). Je bepaalt zelf wanneer je gaat en je krijgt €50 zakgeld mee!

Registreer je via deze link:

Na registratie ontvang je jouw NOT-ticket in je mailbox.

En we hebben nóg een leuk extraatje: vlak voor de start van de NOT ontvang je van ons een kortingscode, waarmee je extra NOT-korting krijgt op Schoolsupport.nl.

Schoolsupport op de NOT 2019
Schoolsupport is aanwezig op de NOT 2019 met een grote stand (1E018, links vooraan in de grote hal met uitgevers) met leuke acties, aanbiedingen en goede seminars. Tijdens je registratie kun je je aanmelden voor deelname voor deze interessante seminars:

... omdat onderwijs ook Šnders kan