Retourneren

Bij aankoop van een product heeft u het recht om binnen 14 dagen na de overeenkomst zonder opgave van redenen te beeindigen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat u het product ontvangt.

Wanneer u het product wilt retourneren:

  • neemt u contact op met de klantenservice (info@schoolsupport.nl)
  • u ontvangt een bevestiging van uw retourmelding per e-mail
  • u heeft vanaf het moment van aanmelding van uw retour 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen
  • u ontvangt binnen 10 werkdagen nadat het product door Schoolsupport ontvangen is de kosten van het product retour. Retourneert u de volledige bestelling, dan worden ook de verzendkosten teruggestort.
  • de verzendkosten van het retour sturen van de bestelling zijn voor rekening van de klant


30 dagen bedenktijd

Heeft u langer de tijd nodig om een product te beoordelen, bijvoorbeeld omdat u moet overleggen met collega's. Dan kunt u een product bestellen met extra 'recht van retour'. Klik hier voor de spelregels.

Digitale producten

Op digitale producten geldt geen recht van retour. Zodra u een digitaal product gekocht heeft, krijgt u direct toegang via Mijn Schoolsupport. Om deze reden kunt u een bestelling van een digitaal product niet meer annuleren. Wanneer u een digitaal product bestelt, gaat u ermee akkoord dat het digitale product direct geleverd wordt zonder materiële drager. Dit betekent dat het recht van retour en de bedenktijd van 14 dagen vervalt.

Gebreken

Vertoont het product gebreken, neem dan contact op met de klantenservice. 

... omdat onderwijs ook Šnders kan