21-03-2012
Engels spreken, lezen, schrijven en uitdagen!
Leermiddelen voor een rijke leeromgeving Engels? Op zoek naar aansprekend Engels lesmateriaal voor groep 5 of 6? Engels spreken met rap en rijm? Uw plusleerlingen extra uitdagen met Engels? Schoolsupport is al 10 jaar specialist Engels. Met regelmaat verschijnen er ook weer nieuwe Engelse uitgaven. Schubitrix liefhebbers kiezen nu ook voor de nieuwe Schubitrixspellen Engels. Oefening met zelfcontrole vindt u bij Max English en met de nieuwe delen in de serie Logic Riddles in English kunnen leerlingen zelfstandig of in tweetallen aan het werk.
Engels elke dag 15 minuten? Kies dan voor de unieke combinatie met de lesmethode English-English, de online taal-oefenomgeving Languagenut en de leesserie Wings of Wings Online. En met het Schoolbibliotheekpakket Engels biedt u Engels voor iedereen op elk niveau.
Er is nog zoveel meer. Bijvoorbeeld tientallen werkbladen Engels op Basisschoolmateriaal.nl. Geordend per groep! Bekijk ook onze leerlijn Engels online.


Met 'domino' woordenschat uitbreiden?

De speelkaarten van Schubitrix Engels zorgen voor een andere manier van dominospelen én woordenschat Engels uitbreiden! Het spel wordt volgens de bekende dominoregels gespeeld, maar bevat driehoekvormige kaarten. Op een zijde staan drie woorden of afbeeldingen die passen bij de andere kaarten. Er zijn twee spellen verschenen: Schubitrix Body & Home en Animals & Food. De spellen zijn geschikt voor leerlingen vanaf groep 4 met een basiskennis van het Engels. De spellen kunnen zelfstandig gespeeld worden of met twee tot vier spelers.
Logische puzzels in het Engels!

Logic riddles
zijn kopieerbladen (met antwoorden) waarin het lezen en begrijpen van eenvoudige zinnen in de Engelse taal centraal staat. Wie de korte zinnen goed leest en goed combineert, vindt de oplossing. Gelijktijdig wordt de woordenschat verbreed en de nieuw geleerde woorden worden op een speelse manier geoefend. De Logicals zijn vergelijkbaar met eenvoudige logigrammen. Er zijn inmiddels vier delen verschenen!Engels online met Languagenut!

Met de online taal-leer omgeving Languagenut geeft u uw leerlingen van groep 3 tot 8 de mogelijkheid om (online) zelfstandig Engels te oefenen, spelenderwijs zelfs! Het volgsysteem houdt bij wat uw leerling allemaal heeft gedaan. Bovendien biedt Languagenut niet alleen Engels, maar nog 6 talen online. Zo breidt u uw rijke leeromgeving dus uit met Spaans, Chinees, Frans, Duits, Italiaans en Japans. Uw leerlingen krijgen 1000 - 1500 woorden aangeboden, verdeeld over 24 thema's (units). Languagenut biedt een aantrekkelijke, kleurrijke leeromgeving met woordenlijsten, songs, dialogen, verhalen en keuze uit 7 verschillende oefenvormen. Met een breed scala aan onderwerpen laat Languagenut leerlingen van groep 1 tot 6 op een prettige manier kennismaken met vreemde talen. Klassikaal Engels via het digibord is natuurlijk ook mogelijk! Bekijk de demo op onze website of bestel een voordelige kennismakingslicentie en werk er een aantal maanden mee!Max English: leer- en oefensysteem

Leerlingen kunnen uitstekend zelfstandig aan de slag met Max English: een uniek zelfcontrolerend leermiddel. Max English bestaat uit een spelbord en aparte kaartensets. De opgave, het antwoord en de controle staan op dezelfde regel. De leerling schrijft het antwoord direct naast de opgave met een uitwisbare stift. De antwoordenstrook waarop wordt geschreven, is uitwisbaar, transparant en verwisselbaar. Het antwoord controleren gaat eenvoudig door het klepje open te doen op het spelbord. U heeft al een Max bord? Breid dan uit met de losse oefenboeken Engels!

 • Met 'domino' woordenschat uitbreiden?
 • Logische puzzels in het Engels!
 • Engels online met Languagenut!
 • Max English: leer- en oefensysteem

 •    Engelse woordjes  English-English methode vvto


  Schoolbibliotheekpakket Engels


  Sterrenwerk Engels


  InfoQuest


  Wings English Readers


  Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief of om de nieuwsbrief op een ander adres te ontvangen.
  Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen en online wilt bekijken.