Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen en online wilt bekijken.

15-05-2014
Basisschoolmateriaal.nl biedt als enige een schat aan lesmateriaal in de vorm van hoogwaardige, printbare werkbladen. Voor elke behoefte, voor alle groepen op de basisschool en voor- en vroegschoolse educatie is er ruime keuze uit werkbladen: voor visuele waarneming, logisch denken en redeneren, fijne motoriek, rekenen, taal, zaakvakken, godsdienst en diverse thema's. Ideaal ook voor kieskasten, vrije inloop, projectwerk en natuurlijk als huiswerk.

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken? Bestel voor 15,50 euro (BAM1050) uw printtegoed!


Uw kieskast online ...
Basisschoolmateriaal.nl biedt duizenden hoogwaardige werkbladen voor alle groepen, vakken, projecten, momenten in het schooljaar en thema's. Sommige werkbladen vormen samen een leerlijn, zoals die voor klokkijken, breuken en de tafels. Basisschoolmateriaal.nl is als het ware een online kieskast waarvan u het materiaal zelf print wanneer u het nodig heeft. U kunt ook eigen selecties maken per onderwerp, per groep of leerkracht en als 'favorieten' onder een aparte naam opslaan. Handig en toegankelijk!Werken aan referentieniveaus rekenen en taal
Op Basisschoolmateriaal.nl vindt u een groot aanbod aan werkbladen rekenen en spelling. Zo heeft u extra oefening binnen de referentieniveaus voor deze vakken of voor huiswerk thuis! Als een leerling moeite heeft met enkele reken- of spellingonderdelen, kunt u specifiek voor die onderdelen oefenmateriaal aanbieden.De beste, grootste en meest actuele keuze!
Er staan ruim 20.000 werkbladen online, overzichtelijk ingedeeld. Bovendien worden maandelijks nieuwe werkbladen toegevoegd voor diverse vakonderdelen. Ook actuele thema's als de seizoenen en feestmomenten zijn goed vertegenwoordigd. En natuurlijk zijn er voor kleuters en voor- en vroegschools ook veel werkbladen te vinden rondom visuele waarneming, combineren, fijne motoriek, logisch denken, beginnende geletterdheid, aanvankelijk rekenen etc.Reacties van gebruikers
"Voor elk kind materialen op maat, gewoonweg super! Veel variatie en differentiatie mogelijk. Ook goed dat er zelfs materiaal is voor kinderen uit groep 1 en 2 en de hoogbegaafde leerlingen of leerlingen die wat extra oefening nodig hebben. Het materiaal is leuk, oorspronkelijk met een prettige lay-out en slaat zeer goed aan bij leerlingen uit elke groep."

"Deze werkbladen pakken diverse dingen op een net andere manier aan dan de methodes en dat is soms net wat kinderen nodig hebben. Je kan altijd iets vinden voor het onderwerp waar je mee bezig bent."

"Alles mooi en overzichtelijk uitgewerkt, didactisch zeer verantwoord en last but not least: de leerlingen zijn heel enthousiast. Ik kan nu veel meer tijd besteden aan de leerlingen zelf en direct de juiste leerstof aanbieden. Een echte aanrader dus,ook uitermate geschikt om klassikaal te gebruiken en als huiswerk."

"Het ziet er mooi verzorgd uit, afbeeldingen voegen toe en leiden niet af en er is voldoende schrijfruimte voor de leerlingen."
Jaarlicenties en printtegoed
Er zijn verschillende mogelijkheden om werkbladen te printen:

 • Bij licenties voor groep 1-4 kunt u per brin-locatie per jaar maximaal 1000 verschillende werkbladen afdrukken;
 • Hetzelfde geldt voor licenties voor groep 5-8;
 • Bij licenties voor groep 1-8 kunt u per brin-locatie per jaar maximaal 2500 verschillende werkbladen afdrukken;
 • Naast deze licenties zijn er ‘kleine’ printtegoeden van 50 of 100 verschillende werkbladen;

Na afloop van de licentieperiode beslist u of u de licentie verlengt. Uw licentie wordt dus niet automatisch verlengd.

Let op! Wilt u uw bestaande Basisschoolmateriaal.nl licentie verlengen? Gebruik dan de speciale link op www.basisschoolmateriaal.nl/verlengen

 
 
 • Uw kieskast online ...
 • Werken aan referentieniveaus rekenen en taal
 • De beste, grootste en meest actuele keuze!
 • Reacties van gebruikers
 • Jaarlicenties en printtegoed

 •  
   


  Mouse4Kids Rekenen


  Singalong Online


  Praktijk en Visie  Toverstapels


  DraaiTaal


  Corona-series