07-06-2010
Engels leren kan iedereen. Met muziek, zang en raps (English-English van The Language Factory), met online lezen, luisteren en oefenen (Wings online), met interessante informatieve boeken lezen (321Go!), zelfs met worksheets per boek (Trailblazers) enz. In deze Schoolsuppoost volop nieuwe materialen inzetbaar op allerlei niveaus.
Uw speciale aandacht voor de APS-conferentie VVTO Engels op 29 september 2010 in Utrecht, met interessante workshops van o.a. Carole Nicole over English-English!
> Méér weten of aanmelden321Go!: coole fotostrips
321Go! is een stoere Engelse leesserie over negen verschillende informatieve onderwerpen. Met stoere titels zoals Stuntman, Fighter Pilot en Drag race. Elk boekje bevat een fotostrip: een discovery-achtige beleving met kleurenfoto's en stripballonnen. Alle 321Go!-delen vanuit de ik-persoon verteld. Daardoor lijkt het alsof leerlingen zelf bij die spannende acties aanwezig zijn! Inzetbaar vanaf groep 5/6. Ook voor jongere leerlingen die een ontwikkelingsvoorsprong hebben in Engels of oudere leerlingen die moeite hebben met Engels lezen.


Engels VVTO naadloos inpassen?
Groep 1 tot 5, maar zelfs leerlingen in de bovenbouw leren en oefenen op een effectieve en motiverende manier de basisvaardigheden Engels met de songs, raps, drama en rhymes van de (vvto-) methode English-English, door Schoolsupport naar Nederland gehaald. Bekijk de demo's van deze inspirerende, vrolijke en effectief gebleken lesaanpak die u probleemloos inpast in uw dagelijkse planning. Veel leerkrachten die  de praktijklessen zien van deze unieke aanpak met boek, cd-rom (met alle kleuren worksheets en activities), audio cd's en digibordsoftware, raken overtuigd en een groot deel wil niets liever dan direct aan de slag met VVTO Engels in de les.Engels lezen, luisteren, oefenen online!
Voortaan kunnen leerlingen lezen, luisteren en oefenen met Wings Online. En de leerkracht leest met de hele klas online op het digibord. Dit zijn Engelse boekjes (fictie én non-fictie) die je online leest, luistert en oefent op computer of digitaal schoolbord. Er zijn maar liefst 70 boeken, verdeeld over 7 niveaus al online. Met regelmaat komen er nieuwe series bij. Wings Online is inzetbaar vanaf groep 2/3 tot groep 6!
Wings Online heeft een voortreffelijke, natuurlijke opbouw en herhaling van de Engelse grammatica in zinnen, in een boekje en tussen de delen en levels. De online boeken sluiten vrijwel naadloos aan bij de Wings Startsets 1 en 2 (bestaande uit o.a. 15 leesboeken, audio en TG in boekvorm per startset). Wings Online is al bestelbaar, maar leverbaar vanaf augustus 2010. Een uniek aanbod! • 321Go!: coole fotostrips
 • Engels VVTO naadloos inpassen?
 • Engels lezen, luisteren, oefenen online!


 • Trailblazers


  First Steps into English


  Wings English Readers


  Larsen Leerpuzzels - English, Reading


  InfoQuest


  Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief of om de nieuwsbrief op een ander adres te ontvangen.